Sztankovics a kórházból üzent, kihagyja a Fradi következő meccsét + videó

A Ferencváros szombaton a honlapján jelentette be, hogy a labdarúgócsapat vasárnapi NB I-es mérkőzésen nem Dejan Sztankovics ül majd a kispadon. A szerb vezetőedző Zalaegerszeg helyett Milánóban tölti majd az időt.

2024. 04. 13. 15:01
A Ferencváros vasárnapi mérkőzésén nem Dejan Sztankovics irányít az oldalvonalról
A Ferencváros vasárnapi mérkőzésén nem Dejan Sztankovics irányít az oldalvonalról Fotó: Nemzeti Sport/Árvai Károly
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dejan Sztankovics a Ferencváros szerdai, a DVTK ellen 2-1-re megnyert mérkőzését még a Groupama Arénában nézte végig, majd Milánó felé vette az irányt. A szerb vezetőedző legidősebb fia, Stefan kórházba került, Sztankovics ott van mellette, és a zöld-fehérek vasárnapi összecsapására sem tér még vissza, így a Zalaegerszeg ellen (16.30, tv: M4 Sport) Leandro de Almeida ugrik majd be helyette.

Sztankovics Milánóból üzent a szurkolóknak és a csapatnak, sok sikert kívánt a következő meccsre, de mint elmondta, neki most egy másik mérkőzést kell megvívnia a fia oldalán.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.