Túlmegy minden határon, ami a párizsi olimpiai drága jegyei körül zajlik + videó

Borzalmasan drágák a párizsi olimpia belépői. Ez annyiban nem meglepő, hogy a nemzetközi sportesemények jegyárai egyre borsosabbak lesznek. Most azonban tényleg a csillagos egekben vannak. Miért? És mi köze ennek a Covidhoz? Ezt fejtegették a Szpíker korner legújabb adásában.

2024. 05. 15. 9:50
Az idén visszatér Európába az olimpia, ám ettől nem lesz könnyebb jegyhez jutnia a magyar szurkolóknak sem. Fotó: MTI/EPA/IAN LANGSDON
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mégis, kinek az olimpiája? – tették fel a kérdést az Origo.hu-n futó műsorban. Azt ma már mindenkinek tudomásul kell vennie, hogy egy olimpiai belépőt nem fog tudni olcsón megvenni, ám az a harácsolás, ami most Párizsban zajlik, tényleg túlmegy minden határon.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.