Zidane sokatmondóan reagált a Bayern München drámai kiesésére a Real ellen

A Bayern München drámai körülmények között kapott ki 2-1-re a Real Madrid otthonában a Bajnokok Ligája szerdai elődöntőjének a visszavágóján, és ezzel kiesett. Ott volt a lelátón Zinedine Zidane is, a Real legendája, akit szóba hoztak a Bayern edzőjelöltjeként is. Zidane reakciója után ez ügyben nincs több kérdés.

2024. 05. 09. 7:16
Zidane, Zinédine
München, 2017. április 11. Zinédine Zidane, a spanyol Real Madrid vezetõedzõje sajtóértekezletet tart Münchenben 2017. április 11-én, egy nappal a német Bayern München elleni Bajnokok Ligája negyeddöntõ mérkõzés elõtt. (MTI/EPA/Filip Singer) Fotó: Filip Singer
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hiába vezetett a 87. percben még 1-0-ra a Bayern München a Real Madrid otthonában, végül 2-1-re kikapott, miután Manuel Neuer olyan hibát követett el, amit százévente egyszer tesz meg. Egy terjedő videó szerint Zinedine Zidane is ott volt a lelátón, aki Joselu második, a Real győzelmét jelentő góljának így örült:

A Real Madrid korábbi aranylabdás középpályása és háromszoros BL-győztes edzője a klubtól való 2021-es távozása óta nem vállalt munkát. Felvetődött a neve, mint a Bayern München edzőjelöltje, hiszen az idény végén távozó Thomas Tuchel utódját lázasan keresi a bajor klub. Zidane ugyanakkor nem csak a stadionban adott reakciójával adott félreérthetetlen választ arra, hogy nem lesz a Bayern edzője (leendő klubja bukásának, aligha örült volna ilyen őszintén).

Zidane nemet mondott a Bayern Münchennek

Zidane már a fontos BL-elődöntős visszavágó előtt is megforgatta a kést a Bayern Münchenben, amikor nevetve válaszolt nemmel arra a kérdésre, hogy lesz-e a bajorok edzője, majd jelezte, hogy a meccset viszont megnézi. Ha lehet hinni a neten terjedő videók hitelességének, így is tett, ott volt a lelátón a BL-elődöntőn a Santiago Bernabéuban, és egyértelmű volt, hogy kinek szurkolt.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.