Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

A magyar válogatott visszatér, nem marad sokáig távol Németországtól

A németországi Európa-bajnokságon nem sikerült megvalósítani a magyar álmokat, Marco Rossi válogatottja lemarad a kieséses szakaszról. Szoboszlai Dominikék most hazatérnek, de néhány hónap múlva ismét Németország felé veszik az irányt.

2024. 06. 27. 10:03
Marco Rossinak és a magyar válogatottnak hamarosan ismét az Eb helyszínén lesz jelenése
Marco Rossinak és a magyar válogatottnak hamarosan ismét az Eb helyszínén lesz jelenése Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két topcsapat sem valósította meg, amire számítani lehetett tőlük, így hiába reménykedtünk, a magyar válogatott nem lesz ott a kieséses szakaszban az Európa-bajnokságon. Mint ismert, csapata a Skócia elleni csoportmeccsen Csoboth Kevin kései góljával életben tartotta a bennmaradási esélyeit, aztán már csak abban kellett reménykedni, hogy a torna favoritjai közül Anglia legyőzi Szlovéniát, vagy Portugália az újonc Georgiát, de egyik sem valósult meg...

Így most a magyar válogatottnak nem marad más hátra, mint a hazatérés, és idővel az újabb feladatokra készülhet. 2025 márciusában kezdődnek meg a világbajnoki selejtezők, de addig is lesz feladat, hiszen szeptemberben megkezdődnek a Nemzetek Ligája következő kiírásának küzdelmei. És mint arra a Ripost rávilágított, Szoboszlai Dominikék éppen az Európa-bajnoki búcsú után Németországban játsszák a következő válogatott meccsüket, mivel az NL-ben a Nationalelf lesz az első csoportellenfelük. Szeptember 7-én rendezik ezt a találkozót, majd Hollandia és Bosznia-Hercegovina ellen folytatják a mieink.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.