Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Íme az első kép itthon Varga Barnabásról, aki elárulta, nem ijedős típus

A terveknek megfelelően a magyar labdarúgó-válogatott vasárnap, a skótok elleni Eb-mérkőzésen megsérült csatárát, Varga Barnabást szerdán kiengedték a kórházból, és a 29 éves játékos már landolt is Magyarországon. Varga klubcsapata, a Ferencváros egy fényképet is megosztott a hazatérésről.

2024. 06. 26. 14:16
Varga Barnabás a Skócia elleni Eb-mérkőzésen
Varga Barnabás a Skócia elleni Eb-mérkőzésen Fotó: MTI/Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Varga Barnabás vasárnap, a németországi Európa-bajnokság egyik csoportmérkőzésén, a skót–magyaron sérült meg, amikor az ellenfél kapusával Angus Gunn-nal ütközött. A magyar válogatott csatárát hosszasan ápolták a pályán, majd egy stuttgarti kórházba került, és mint kiderült, agyrázkódást szenvedett, több arccsontja is eltört. Ezek után műtéten esett át a játékos, aki bár szívesen csatlakozott volna a társaihoz, erre nem került sor, Magyarországra utazott, hogy itthon lábadozzon.

– Köszönöm a rengeteg támogató üzenetet. Jó újra itthon lenni. Most pár hét pihenő következik. Utána a felgyógyulásomra koncentrálok. Visszanéztem már az esetet, nem vagyok ijedős típus – idézi a klubja honlapja a támadót.

A Ferencváros megörökítette Varga Barnabás hazatérésének pillanatát, amelyet a Facebook-oldalán meg is mutattak a zöld-fehérek:

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.