Nincs helye gyűlölködésnek: a Fradi mellé állt az MLSZ

Tovább gyűrűzik a Ferencváros érthetetlen becsmérlése miatt kipattant botrány. A Mol Nyrt. tulajdonában lévő Molkupa.hu portálon a főszerkesztő „fegyencvárosnak” bélyegezte a legnépszerűbb magyar klubot. Az Üllői út 129. lap levelére válaszolva a Magyar Labdarúgó-szövetség is elhatárolja magát a sértő írástól.

2024. 07. 23. 20:09
A 125 éves Ferencváros elégtételt akar Forrás: Fotó: fradi.hu
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Mindenekelőtt kijelentjük, hogy tartalmi kérdésekben egyetértünk az Ön levelében megfogalmazott helyzetértékeléssel. A levelében felvetett felelősség tekintetében tájékoztatjuk, hogy a Molkupa.hu oldal a Magyar Kupa névszponzorának a saját, önállóan üzemeltetett kommunikációs felülete, melynek tartalmáért kizárólag az impresszumban is feltüntetett Mol Nyrt felel. Fentiek alapján úgy ítéljük meg, hogy a kialakult helyzetben szükséges és elégséges intézkedés(ek)re első lépésben a Mol Nyrt. a felelős. Természetesen – Önökhöz hasonlóan – a Magyar Labdarúgó-szövetség is figyelemmel követi a Mol Nyrt. intézkedés(ei)t” – így válaszolt az MLSZ kommunikációs osztálya az Üllői út 129. levelére, amelyben a lap állásfoglalást kért a Ferencvárost becsmérlő ügyben.

Mint ismert, Mártha Bence, a Mol Nyrt. tulajdonában lévő Molkupa.hu főszerkesztője „fegyencvárosként” hivatkozott az idén 125 esztendős Ferencvárosi Torna Clubra, amire felháborodva az FTC közleményben reagált.

Ismételjük meg, az MLSZ úgy fogalmazott, tartalmi kérdésekben egyetért az FTC-hez közel álló portál helyzetértékelésével, amely elfogadhatatlannak minősítette a Molkupa.hu írását.

Az MLSZ véleménye azért is fontos, mert a Mol a Magyar Kupa névadó szponzora. Figyelemre méltó körülmény továbbá, hogy az MLSZ elnöke, Csányi Sándor Mol Nyrt. igazgatóságának alelnöke.

Mártha Bence bocsánatot kért az írásért, hozzátéve, vállalja annak esetleges következményeit.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.