Az elismerés dobogójára állította az olimpikonok mögött álló segítőket az MBH Bank

„Fontos, hogy ne csak a sportolóink teljesítményét ismerjük el, hanem mindazokét, akik mögöttük álltak és kitartó munkájukkal segítették őket.”

2024. 08. 12. 19:06
Magyar Olimpiai Csapat ünnepélyes fogadása
Fotó: Mirkó István
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elismerés dobogójára emelte az MBH Bank mindazokat, akik a hazai olimpikonok mögött állva szaktudásukkal, kitartásukkal és támogatásukkal segítették győzelemre a sportolókat – közölte az MBH Bank.

A bank, mint a magyar olimpiai csapat stratégiai partnere, Az elismerés dobogóján keresztül ünnepli nemcsak az élsportolók örömteli, diadalittas pillanatait, hanem mindazt a nyilvánosságtól távoli háttérmunkát, amelyet a sportolókat támogató csapat tagjai végeznek. 

A hitelintézet fontosnak tartja, hogy mindenki, aki a háttérben segítette a sportolók munkáját – edzők, sportpszichológusok, táplálkozási szakértők, teljesítményspecialisták, orvosok és sokan mások –, elismerésben részesüljenek, hiszen az elért eredmények a háttérben munkálkodó csapattal együtt teljesülhettek.

Gratulálunk az olimpia összes résztvevőjének, és rendkívül büszkék vagyunk a magyar sportolókra, valamint az elért eredményeikre, miután idén a magyar olimpiai csapat 19 éremmel tért haza a párizsi olimpiáról. Azonban fontosnak tartjuk, hogy ne csak a sportolóink teljesítményét ismerjük el, hanem mindazokét, akik végig mögöttük álltak, és kitartó munkájukkal, támogatásukkal segítették őket az elért eredményekhez.

– mondta Pataky Piroska, az MBH Bank marketingigazgatója. Hozzátette: „éppen ezért alkottuk meg Az elismerés dobogóját, hogy a kemény munka után kijáró elismerésből a hátországot alkotó személyek is részesülhessenek, hiszen az olimpiai eredmények mögött nemcsak egyéni teljesítmények, hanem jól összehangolt csapatmunka áll”.

Az MBH Bank ezúton is gratulál az összes olimpiai résztvevőnek, és a magyar olimpiai csapat stratégiai partnereként büszke arra, hogy a magyar olimpiai csapat 6 arany-, 7 ezüst- és 6 bronzéremmel tért haza Párizsból.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.