Így még nem láttuk Djokovicsot: reszketve tűnt el a salakban + videó

Novak Djokovics most már elmondhatja magáról, hogy mindent megnyert a teniszben. A 24-szeres Grand Slam-bajnok vasárnap két szoros szettben legyőzte Carlos Alcarazt, ezzel valóra váltotta az álmát, és Párizsban olimpiai bajnok lett. Djokovics úgy ünnepelt, mint soha korábban.

2024. 08. 04. 17:41
A meccs után Djokovicson eluralkodtak az érzelmei
A meccs után Djokovicson eluralkodtak az érzelmei Fotó: AFP/Miguel MEDINA
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Novak Djokovics 24-szeres Grand Slam-bajnok, hétszeres világbajnok és vasárnaptól már olimpiai bajnok is. A korábbi világelső tizenhat éve kergette ezt az aranyat, a 2024-es párizsi olimpián megszerezte, amit akart, két szoros szettben, 7:6, 7:6-ra legyűrte Carlos Alcarazt.

És hogy ez nem csak egy siker volt a sokból, jól bizonyította Djokovics reakciója. Reszketve borult le a párizsi salaktengerre. Több szóra nincs is szükség, a képek és a videó magukért beszélnek:

Djokovics a kislányával, Tarával ünnepel:

Tara egyébként végig biztatta a papát, emlékeztette, hogy ő a legjobb:

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.