Keresik a ferencvárosi robbantót, az esetről készült videó terjed a közösségi médiában

Amint arról beszámoltunk, múlt szombaton este a labdarúgó NB I-ben játszott Ferencváros–Újpest találkozó (1-0) elején a hazai szurkolók a vendégszektorban távirányítással indítottak be egy zöld füstbombát. S nem állíthatjuk, hogy ennek a történetnek nagyobb a füstje, mint a lángja, mert a BRFK nyomoz a tettes után. A távirányító, vagy mondjuk úgy, a detonátor bekapcsolásáról videó is készült, amely terjed a közösségi médiában.

2024. 08. 20. 9:33
Budapest, 2024. augusztus 17. Ferencvárosi szurkolók a labdarúgó NB I 4. fordulójában játszott Ferencváros–Újpest mérkõzésen a Groupama Arénában 2024. augusztus 17-én Fotó: MTI/Vasvári Tamás
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A füstbombák elmaradhatatlan kellékei az ultracsoportok kelléktárainak, de a Ferencváros drukkerei az Újpest elleni meccsen újítottak. A találkozó elején váratlan dolog történt: zöld füst szállt fel a lila-fehérek táborából. A ferencvárosiak távirányítású füsttel lepték meg az újpestieket, és az „akciót” videóra is vették, hogy megosszák a közösségi médiában. Ám a történetnek itt nincs vége, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) nyomoz az ügyben, a találkozót biztosító rendőrök szabálysértési feljelentést tettek ismeretlen tettes ellen tiltott pirotechnikai termék használata miatt.

A Ferencváros a füstbombával fókuszba került

Az esetről készült videó határainkon túl is nagyon fut a közösségi médiában. A Football Away Days X-oldalán már meghaladta a hárommilliót azoknak a száma, akik megtekintették, a Casual Ultra Official X-oldalán egymilliónál jár a megtekintők száma. 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.