Nocsak, Messi vele nyaralt együtt, de ezt nem ő mutatta meg a világnak + videó

Lionel Messi kimaradt a vb-selejtezőkre készülő argentin labdarúgó-válogatott keretéből, még mindig a Copa América döntőjében, július 14-én elszenvedett bokasérülését nyögi, de azt nem mondhatjuk, hogy teljesen maga alatt van. Kellemesen tölti a nyarat, és az is kiderült, többek között kivel. De ezt nem Messi osztotta meg az Instagram-oldalán, hanem az Inter Miami másik klasszisa, Luis Suárez.

2024. 08. 21. 11:12
Lione Messi és Luis Suárez feleségeik társaságában
Lione Messi és Luis Suárez feleségeik társaságában Fotó: Intstagram/ Forrás: Intstagram/luissuarez9
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lionel Messi legutóbb július 14-én játszott, az Egyesült Államokban rendezett Copa América döntőjében, amit Argentína a hosszabbításban 1-0-ra megnyert Kolumbia ellen, éppen Miamiban, de Messit a 66. percben le kellett cserélni, akkor szenvedett bokasérülést. Messi könnyek között hagyta el a pályát, és zokogott a lelátón. Azóta sem lépett pályára, és a világbajnok argentin válogatott szövetségi kapitánya, Lionel Scaloni a szeptemberi vb-selejtezőkön sem számíthat rá.

Lionel Messi és családja
Lionel Messi és családja (Forrás: X/leomessi)

Messi pedig élvezi a kényszerpihenőjét, az Instagram-oldalán több fotót is megosztott arról, hogy a családjával pihen. A hét elején az Inter Miami másik klasszisa, Luis Suárez is megosztott fotókat a nyaralásáról, és az egyik fotó nagyon népszerű lett a közösségi médiában, mert ezen azt láthatjuk, hogy Messi és Suárez feleségeik társaságában együtt tartózkodnak egy jachton. S lehet, hogy a fenti fotót éppen Suárez készítette.

Messi és Suárez között megvan az összhang

Mindez persze nem meglepő, korábban is nyaraltak már együtt.

S a pályán is megvan az összhang közöttük:

 

Egy parádés összjáték még a barcelonai szép időkből:

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.