Bartha Csaba: Ezért a jó kapcsolatért mi természetesen mindent megteszünk

Két nappal azelőtt, hogy a Veszprém Handball Club megkezdi szereplését a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában – csütörtökön a német Füchse Berlin vendége lesz –, ma együttműködési megállapodást kötött az MBH Bankkal.

2024. 09. 10. 14:35
Gasper Marguc, a Veszprém Handball Club játékosa, Puskás András, az MBH Bank vezérigazgató-helyettese és Bartha Csaba, a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója Fotó: Bodó Gábor
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MBH Bank és a Veszprém Handball Team Zrt. ma megállapodást írt alá, amelynek köszönhetően a pénzintézet támogatja a csapat munkáját. A klub az MBH Bank korábbi tagbankjával, az MKB Bankkal még 2005-ben kötött megállapodást, amelynek köszönhetően a csapat nyolc évig MKB Veszprém, majd további kettő évig MKB-MVM Veszprém néven működött. Az új szerződés nem csupán feleleveníti ezt a régóta meglévő és jövedelmező kapcsolatot, hanem új lehetőségeket is teremt a további fejlődésre és a sikeres jövő biztosítására.

– Úgy hisszük, hogy a sport jelentős szerepet játszik a közösségépítésben, ezért elkötelezettek vagyunk abban, hogy hosszú távú, stabil kapcsolatokat alakítsunk ki a hazai sportélet fontos szereplőivel; ezt a célunkat pedig nagyban támogatja a veszprémi kézilabdacsapattal való legújabb megállapodásunk– nyilatkozta Puskás András, az MBH Bank vezérigazgató-helyettese.

Bartha Csaba, a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója a következőket mondta el:

– Köszönjük az MBH Bank támogatását, amit szeretnénk a pályán és az üzleti életben is meghálálni. Az együttműködésünk egy baráti kapcsolat kezdete is, hiszen mind a bank, mind pedig a vezérigazgató-helyettes úr személyében egy kézilabdát szerető és a mérkőzéseken is lelkes támogató partnerre találtunk. Ezért a jó kapcsolatért mi természetesen mindent megteszünk. Filozófiánk a sportban az, mint az MBH Banknak az üzleti életben: szeretnénk a legmagasabb szintre törni, elérni mindent, amit lehetséges, és mindezt a teljes partnerség, korrektség és a transzparens kommunikáció jegyében.

Kifejezve a közös együttműködést, a csapat szerelésén – a csapattagok által viselt hivatalos mezen és bemelegítő pulóveren – innentől kezdve megjelenik az MBH Bank logója. Emellett az Aréna egyéb felületein ugyancsak feltűnnek a pénzintézet reklámelemei, amelyekre a meccsek alkalmával is felfigyelhetnek a helyszínre érkező szurkolók.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.