Mintha burleszkfilmet forgattak volna a Groupama Arénában + videó

Nehezen, csak egy potyagóllal gyűrte le a listavezető Ferencváros 1-0-ra a Kisvárdát a labdarúgó NB I 29. fordulójában. Ám nem Sigér Dávid találata, avagy a román Mihai Minca kapus szerencsétlenkedése volt az egyetlen burleszkfilmbe illő jelenet a Groupama Arénában.

2020. 06. 13. 19:05
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az első félidőben a Ferencváros hatvan százalékban birtokolta a labdát, ám semmire sem ment vele, fordulás után azonban az 53. percben – igencsak furcsa körülmények közepette – kis híján vezetést szerzett. Skvarka végezhetett el szabadrúgást, de közben elesett, a labda felpörgött, Botka Sigér elé tálalta, aki közelről kapu fölé vágta. Sigér amúgy lesen volt, ám ezt Pintér Csaba játékvezető és asszisztense sem szúrta ki, háborogtak is a vendégek védői.

Fotók: Havran Zoltán

Zubkov és Boli beállásával veszélyesebb lett a Fradi játéka, és a 75. percben a zöld-fehérek be is vették a kisvárdai kaput egy nem éppen szokványos góllal: a jobb szélen meglépő Sigér középre akarta rúgni a labdát, de lecsúszott a lábáról, a kapu felé pörgött, a veszélyt későn észlelő Mihai Minca kapus pedig beütötte a kapujába. Mit mondjunk, a román hálóőrnek még lesznek rémálmai, mert a Fradi ezzel a góllal nyert 1-0-ra.

A Debrecen–Puskás Akadémia mérkőzés 2-2-re végződött, és az egy ponttal egyik csapat sem lehet elégedett. A Debrecen maradt a kieső, tizenegyedik helyen, a negyedik felcsútiak pedig nem tudták igazán kihasználni a Mezőkövesd botlását. A ZTE és a Paks úgy játszott egymással 3-3-as döntetlent, hogy a hazaiak 0-1-ről 3-1-re fordítottak, de a vendégek összeszedték magukat, és a végül a 92. percben egyenlítettek.

NB I, 29. FORDULÓ:

Pénteken játszották:

Mezőkövesd–Honvéd 1-2

Szombati eredmények:

Ferencváros–Kisvárda 1-0

Debrecen–Puskás Akadémia 2-2

ZTE–Paks 3-3

Vasárnap játsszák:

Kaposvár–Diósgyőr 19.00 (tv: M4 Sport)

Fehérvár–Újpest 21.05 (tv: M4 Sport)

Az élcsoport állása: 1. Ferencváros 67 pont/29 mérkőzés, 2. Fehérvár 55/28, 3. Mezőkövesd 46/29.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.