„Ha bármelyik másik NB I-es csapat ellen játszunk ma…”

Vereséggel mutatkozott be a Honvéd kispadján Horváth Ferenc, de a mutatott játékkal elégedett volt. Szergej Rebrov, a Fradi edzője már a kupameccsre tekint előre.

2021. 02. 20. 22:05
FTC Honvéd
Fotó: Mirkó István Forrás: Magyar Nemzet
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ferencváros a labdarúgó NB I 22. fordulójában 1-0-ra legyőzte a Honvédot. A piros-feketék a hosszabbításban egyenlíthettek volna, de a hazai kapufa segített a Fradin. Így Szergej Rebrov csapata a Mezőkövesd elleni 2-2 után nem herdált el újra előnyt.

– Nem könnyű ilyen jól védekező csapat ellen játszani, de a gólig nyújtott teljesítménnyel elégedett vagyok. Utána viszont sok labdát eladtunk a középpályán, a Honvéd ezekből helyzeteket dolgozott ki. Dénesnek köszönettel tartozunk, sokat védett, ő a meccs embere. Örülök neki, hogy jobban koncentráltunk, mint a Mezőkövesd ellen, és megszereztük a három pontot – összegzett az ukrán szakvezető.

A Ferencváros trénere azt is hangsúlyozta, hogy nagyon fontos meccs előtt áll a csapata, hiszen szerdán a Magyar Kupában a Mol Fehérvár elleni nyolcaddöntő következik. Igaz, a Vidi jelenlegi formájából kiindulva nem tűnik akkora rangadónak a mérkőzés, mint a sorsoláskor várni lehetett.

Horváth Ferenc, a Honvéd edzője sem volt elégedetlen, bár érthető módon fájt neki a bemutatkozásakor elszenvedett vereség.

– Ellentétes félidőket láttunk, az első nem sikerült jól, a második viszont nagyon. Voltak helyzeteink, volt kapufánk, mindenki odatette magát. Nem gondoltam, hogy varázsütésre minden megváltozik, de ebből a játékból lehet erőt meríteni. Ha bármelyik másik NB I-es csapat ellen játszunk, valószínűleg győzelemmel debütálok. Megérdemeltük volna az egy pontot, és a munkámat is sokban segítette volna, ha szerzünk egy gólt, de ha lehet ilyet mondani: ma állva halt meg a Honvéd.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.