Sallai Roland: Bármi megtörténhet, le akarjuk győzni a németeket

A magyar labdarúgó-válogatott csatára, Sallai Roland kijelentette, hogy bátor játékkal minden lehetséges az utolsó csoportmérkőzésen az Európa-bajnokságon. Fiola Attila franciák elleni gólja begyakorolt figura volt, a gólöröm és a Puskás Aréna eufóriája felejthetetlen. Ezt át kell élni – mondta a Freiburg csatára.

Magyar Nemzet
2021. 06. 21. 16:25
null
Sallai és a csapat győzni megy Münchenbe Fotó: Szabó Miklós/Nemzeti Sport
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Maximális odafigyelés, bátor játék vezethet eredményre a németek ellen. Természetesen a védekezésre is nagyon kell figyelni Münchenben, a harmadik Eb-csoportmérkőzésen – mondta Telkiben, a magyar válogatott sajtótájékoztatóján. A Freiburg csatára elmondta, hogy fizikálisan teljesen rendben van a csapat, fel vannak készülve a kihívásra, a müncheni út előtt a regeneráción van a hangsúly.

Sallai klubtársa, Christian Günther a német válogatottat erősíti az Eb-n, a magyar támadó még az Eb előtt felhívta a csapattárs figyelmét, hogy készüljön a mérkőzésre. Telkiben hozzátette: örül, hogy az utolsó csoportmeccsen még van esély kivívni a továbbjutást. S hogy ehhez mi kell? – Egy mérkőzésen minden előfordulhat, mindenesetre mi annak szellemében utazunk ki Németországba, hogy megnyerjük a mérkőzést.

A magyar válogatott legveszélyesebb játékosa, Sallai Roland a Bundesligában futballozik
Fotó: Szabó Miklós/Nemzeti Sport

Szó esett a franciák elleni gólpasszról és az 1-1-es döntetlen ünnepléséről is. – Sokat készültünk az ilyesfajta helyzetekre, hogy ha egyszer adódik ilyen lehetőség, akkor azt ki tudjuk használni. De nem szeretnék elmenni amellett sem, hogy milyen remek munkát végzett a csapat. A gólunk utáni ünneplés szenzációs volt, éreztük a szurkolók támogatását, és ezt az érzést próbáljuk elvinni magunkkal Németországba. Remélem, ez plusz erőt ad nekünk Münchenben – mondta Sallai Roland.

...

Kövesse a magyar válogatott szereplését és az Európa-bajnokságot ITT!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.