Exkluzív részletek derültek ki Tóth Vera esküvőjéről

Az énekesnő kezét karácsonykor kérte meg a párja. Nagyon élvezi a jegyességet – olvasható az Origó cikkében.

Forrás: ORIGO.HU2022. 01. 10. 9:09
Tóth Vera
Villánykövesd, 2019. augusztus 1. Tóth Vera énekel Dés László Kossuth-díjas elõadómûvész, dzsesszzenész, zeneszerzõ koncertjén a 12. Ördögkatlan fesztivál harmadik napján Villánykövesden 2019. augusztus 1-jén. MTI/Vasvári Tamás Fotó: Vasvári Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A menyasszonyságnak van egy jó hangulata. Ilyenkor a párok egy szinttel feljebb lépnek a kapcsolatunkban, de mégis szabadok az esküvőig. A jegyes időszakot szeretnénk kiélvezni, őszintén megmondom, hogy még nem tűztük ki az időpontot és a részleteiről sem esett még szó” – árulta el a Borsnak az énekesnő, aki aztán mégis elejtett néhány mondatot azzal kapcsolatosan, hogy képzeli el a nagy napot.

Elmondta, hogy párjával imádják a jó zenét, ezért biztosan több énekes is fellép majd a lagziban. Ezenkívül egy DJ is gondoskodik majd a jó hangulatról és biztos abban, hogy mulatós dalok is bekerülnek a repertoárjába, mivel imád mulatni – írja az Origó.

Pauli Zoli gasztroszakemberként tevékenykedik, így nem is lehet kérdés, hogy az asztalokat roskadásig megpakolják majd jobbnál jobb ételekkel és persze italokkal, többek között a Vera nevét viselő Gyémánt borválogatás darabjaival. Ahogy az énekesnő fogalmazott, egy igazi hedonista esküvő jelenik meg a lelki szemei előtt, ami egy óriási baráti partiba csap majd át az est egy pontján.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Tóth Vera énekel Dés László Kossuth-díjas előadóművész, dzsesszzenész, zeneszerző koncertjén a 12. Ördögkatlan fesztivál harmadik napján Villánykövesden 2019. augusztus 1-jén (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.