Megvan, mi lehet Katalin hercegné fiatalosságának titka

Kelkáposztalevél és spenót Katalin walesi hercegné fittségének a titka. Az előkelőség nasira is zöldséget rágcsál.

Forrás: borsonline.hu2022. 10. 11. 20:03
Prince and Princess of Wales in Northern Ireland
epa10226882 Britain's Catherine, Princess of Wales greets people as she visits the Trademarket outdoor market in Belfast, Northern Ireland, Britain, 06 October 2022. EPA/PHIL NOBLE / POOL Fotó: PHIL NOBLE / POOL
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Katalin walesi hercegné mindig fiatalos, friss, energikus, mosolygós – most kiderült, miért - írja a Bors.

Az imádott brit királyi családtag hajtanácsadója a Mirrornak elárulta: a 40 éves Katalin minden reggel ugyanazt eszi. Zabféléket, aminek magas a fehérje-, szénhidrát- és rosttartalma, ezt pedig tápanyagban gazdag turmixszal öblíti le. Az energiabomba koktél elengedhetetlen hozzávalója a kelkáposztalevél és a spenót.

 

Spirulina nevű csodaszert is fogyaszt, melynek definíciója egy életmóddal foglalkozó oldal szerint ez: A spirulina egy 3,5 milliárd éves moszat, ami nevét spirális alakjáról kapta. Minősített szuperélelmiszer, hiszen egyedülálló tápanyag sűrűséggel rendelkezik, amit a NASA is termel és amit űrhajósai is fogyasztanak. Mivel a spirulinának nincs sejtfala (mint a chlorellának) tápanyagait (antioxidánsok, fehérjék, aminosavak, enzimek, ásványok, vitaminok, zsírsavak) könnyedén és sejtszinten adja át testünknek.

 

További étkezéseire a 40 éves előkelőség szívesen fogyaszt görögdinnyét fetasajttal, avokádóval és uborkával. Nasinak goji bogyót vagy nyers gyümölcsöt, zöldséget ropogtat.

Csinos alakjáért emellett sporttal is tesz: rendszeresen fut, jógázik, súlyzózik.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Katalin walesi hercegné (Fotó: MTI/EPA)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.