Törőcsik András második koronavírus-tesztje is pozitív lett

Az Újpest legendás labdarúgójának, Törőcsik Andrásnak a csütörtökön elvégzett, újabb, immár második koronavírus tesztje is pozitív lett – írta meg a Nemzeti Sport információira hivatkozva a Bors online kiadása.

Forrás: borsonline.hu, nso.hu - mediaworks2020. 12. 05. 19:25
null
Törőcsik András még nem épült fel a koronavírusból Forrás: Szabó Miklós/nso.hu - Mediaworks
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magazin felidézi, hogy a múlt szombaton emésztőrendszeri problémával kórházba kerülő 65 esztendős, 45-szörös válogatott labdarúgónál, Törőcsik Andrásnál koronavírus-fertőzést is megállapítottak.

A Nemzeti Sport online felületén arról számolt be, hogy csütörtökön újból tesztelték a korábbi kiváló futballistát, s a vizsgálat kimutatta, hogy a koronavírus még jelen van a szervezetében, ugyanakkor rövid időre felkelt, sétált, az ágyban tornáztatták, az orvosok szerint jó fizikai állapotban van.

Törőcsik András még nem épült fel a koronavírusból
Fotó: Szabó Miklós/nso.hu – Mediaworks

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.