idezojelek

A mutyiról nem beszél

Interjút készített a minap Cseh Katalinnal az Euractiv.com.

Pilhál György avatarja
Pilhál György
Cikk kép: undefined
2022. 07. 22. 5:59

Interjút készített a minap Cseh Katalinnal az Euractiv.com. Csupán szemezgetek az elhangzott épületes marhaságokból. „Annak ellenére, hogy a propaganda és az oligarchikus rendszer megpróbálja megölni a vita szabadságát és az eltérő hangokat, hangosak leszünk” – tájékoztatta a portált a momentumos asszonyka. (Bár én azt hiszem, épp az lesz a vesztük, ha több emberhez jut el a hangjuk.) Arról is beszélt, hogy az Orbán-kormány Ukrajna-politikája nem a magyar nép álláspontját tükrözi – ami annak fényében érdekes, hogy a Fidesz–KDNP tavasszal szerezte negyedik kétharmados győzelmét, zsinórban. Hogy ez nem a magyar nép álláspontját tükrözné? Kerülje a tűző napot, Katalin! Klaviatúra elé ültek a Cseh-bejegyzés olvasói is. Mivel zömük a szülőket is szóba hozta, csupán egyet idézek: „Kegyednek megvan a magához való esze, de az édeskevés.”

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az uniós delnő korábban ultimátummal állt elő az Európai Bizottságnak címezve: „Világosan fogalmaztunk és időben jeleztük: ha a bizottság nem alkalmazza a jogállamisági mechanizmust, pert indítunk a testület ellen, amiért vonakodnak forrásmegvonást alkalmazni Magyarországgal és Lengyelországgal szemben.” (A harcos asszonykát olykor saját közösségi oldalán is hazaárulónak minősítik. Nem semmi.) Máskor arról tájékoztatott a komisszár asszony, hogy pártja hatalomra kerülése után azonnal bevezeti majd az eurót, ugyanis az Orbán-kormány káros gazdaságpolitikája miatt ez az egyetlen esélye maradt a vesztébe rohanó országnak.

Hősnőnk mindössze családja milliárdos mutyijáról nem beszél. Pedig azt kajálnák az olvasók.

További Tollhegyen híreink

Borítókép: Cseh Katalin többször is kiposztolta ugyanazt az utóbbi napokban közösségi oldalára (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Brüsszel, a zsarnokság fővárosa

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Fogadj be, Európa? Köszi, mégse!

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Csanytelek az egész ország

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Nevelőedző

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.