Következő mérkőzések
Skócia
21:002024. június 23.
Magyarország
Svájc
21:002024. június 23.
Németország

idezojelek

Egymásra találtak

Színes pályafutás Lukácsi Kataliné.

Pilhál György avatarja
Pilhál György
Cikk kép: undefined

A politikának is megvannak a maguk kétségbeejtő figurái. Itt van például Lukácsi Katalin, akinek közéleti megnyilvánulásait azóta figyelem, hogy pár éve saját aktképével tisztelgett a holokauszt áldozatai előtt. (Akcióját a hitközség sem tudta hová tenni.) A pártok közt tekergő delnő a minap újabb fotóval lepte meg követőit. Ezúttal nem vetkőzött, csupán a hervadhatatlan Bokros Lajos karjaiból nézett reánk idvezülten: „Spontán találkozó egy nem akármilyen pénzügyi szakemberrel” – írta a fénykép fölé. (Bizony, nem akármilyen. A hajdani pénzügyi inkvizítor emlékezetes csomagjával szerezte meg a köz utálatát még a pufajkás Horn minisztereként.)

Színes pályafutás Lukácsi Kataliné. 2017-ig a KDNP-ben politizált, majd az ámokfutó Márki-Zay Péter felekezetében kavart, a 2022-es zakó után pedig a füves-füttyös-tarhálós Juhász Péter csapatához igazolt, sőt állítólag képviselőjelöltként indul Budapest V. kerületében. Ez annyiban érdekes, merthogy hősnőnk 2016-ban még ugyanennek a Juhásznak a háza előtt demonstrált, nekiszegezvén a zord kérdést: aztán miből lett ez az ingatlan, he? (Elmondása szerint azért csatlakozott Juhász nyájához, mert olyan notabilitások biztosították támogatásukról, mint például a körzetben lakó Lendvai Ildikó.) Most meg összefutott a politikai elfekvőből levegőzni kiruccanó Bokrossal. Megjegyzem, Lajos is jó figura, képtelenség haragudni rá, harsány színt visz ebbe a mai civakodó, rút világba, előrehaladott szellemi petyhüdése dacára van benne valami utolérhetetlen, tenyérbe mászó sárm. Talán mert lényeglátó. Jó múltkor egyik közösségi beszédét azzal kezdte: „Tudom, hogy sokan utálnak.” (Nagy tapsot kapott.)

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Ezért nem akar az USA békét (2. rész)

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Háború a turulszobor ellen

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A Tisza elmosta a régi ellenzéket

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Köln ne legyen Irapuato!

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.