Sosincs veszteg

Végszóra Hadházy Ákos is felbukkant a kormánymószeroló oldalon. (Rég láttuk, hál’ Istennek.) Ezúttal Varga Judit miniszter asszony uniós szereplése ingerelte fel.

2019. 09. 18. 5:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Végszóra Hadházy Ákos is felbukkant a kormánymószeroló oldalon. (Rég láttuk, hál’ Istennek.) Ezúttal Varga Judit miniszter asszony uniós szereplése ingerelte fel a független lódoktor-honatyát, aki ekképp magyarázta a Brüsszelben történteket: „Várható volt: tegnap az EU-miniszterek előtt V. Judit »igazságügyi« miniszterünk bájosan elcseverészett, majd kijött az ülésről, és bemondta a Főnök által diktált mondatot: »Azért voltunk ma itt, hogy megvédjük Magyarországot. A bevándorláspártiak bosszúhadjáratának újabb állomása volt.« (…) Csak rajtunk múlik, meddig nézzük tétlenül a kormány propagandagyárának ámokfutását.” Hogy honnan ilyen jól értesült Hadházy Ákos („bemondta a Főnök által diktált mondatot”), az nem derült ki a bejegyzésből. (Egyik hozzászóló szerint talán azért, mert zsiványfejjel gondolkodik, hajdan a rafinált Ron Werber idomította.)

A Hadházy-történetekben sok a nehezen értelmezhető elem. Én azt se nagyon értettem, miért nem a többiekkel együtt tette le a képviselői esküt legutóbb a kacifántos ember. Letehette volna, ő azonban a választás lidérces éjszakája után hosszan vívódott, beüljön-e az „illegitim” országgyűlésbe „bohócnak” vagy mégse. (Korábban kijelentette, ha a Fidesz marad kormányon, nem akar képviselő maradni.) Végül csak beült. Különös figura. Ha épp nem mószerolással múlatja az időt, akkor feljelentéseket gyárt (büszke arra, hogy 45 beadványából húsz alkalommal nyomozás is indult) vagy akrobataként lépcsőházi korlátokon csüng… Sosincs veszteg. Nem is lepett meg senkit, amikor egy megbeszélésen saját párttársától akkora brusztflekket kapott, hogy a széket is vitte magával. Nagy nevettető.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.