idezojelek

Clintonné szerint Orbán veszélyezteti a világot

Bizony. Hiszen nem Clintonné haverjai, hanem Orbán robbantott ki tucatnyi háborút, támadott meg koholt vádak alapján neki nem tetsző államokat.

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás
Cikk kép: undefined
Fotó: Ronald Wittek

Clintonné aggódik. Aggódik a világ sorsáért, mert azt autoriter rezsimek autokratikus vezetői fenyegetik. Nem a demens, bárhol elalvó és kontrollálatlan testfunkciókat produkáló elnöke – dehogy. Hanem az olyanok, mint Magyarország, Oroszország, Törökország és Brazília vezetői. „Akik egyszemélyi hatalommal, kapzsisággal és korrupcióval irányítják az országukat.” Ezek a szörnyű erők „veszélyeztetik az életmódunkat, a jogállamiságunkat és a demokratikus jövőnket” – sikoltja Hillary Clinton az MSNBC nevű tévékanális keddi műsorában. Két sikoltás között talán sír is.

Képzeljük csak el! Orbán Viktor elveszi Clintonnéék jólétét, jogállamiságát és demokratikus jövőjét! Odanyargal, kirugdossa a háttérhatalom embereit csilliárd dolláros villáikból, fölnégyeli őket, és kikiáltja magát türannosznak. Pompás álom, és valószínűleg a jenkik jól járnának vele, ám sajnos nem lesz ilyen. 

A helyzet ugyanis fordított. Az Egyesült Államok az, amely az elmúlt fél évszázadban a legtöbbször földúlta a világbékét, elvette ártatlanok életét. Éppenséggel az amerikaiak robbantottak ki legalább tucatnyi háborút nyíltan vagy CIA-s módszerekkel. Ők támadtak meg koholt vádak, hamis „bizonyítékok” alapján nekik nem tetsző államokat. Ők vitték napalmmal meg szőnyegbombázással a selejtes „demokráciájukat” és „jogállamiságukat” azoknak, akik nem tapsoltak nekik elég hangosan. 

Éppenséggel nem Orbán Viktor irtott ki sok millió civilt a Közel- és Távol-Keleten, Dél-Amerikában, hanem az ilyen Hillary-szerű, vicsorgó, gyűlölettől eltorzult, velejükig romlott gazemberek. Arab-tavasz, emlékeznek még? A Clinton- és Soros-klán meg a hozzájuk hasonló amerikai héják azok, akik a „nyílt társadalom” című emberkísérlet örve alatt országokat, kultúrákat, vallásokat radíroznának le a föld színéről. Ők is egy felsőbbrendű embertípust akarnak kitenyészteni, mint a nácik: a multikulturális, vallástalanított, semleges nemű fogyasztózombit. 

Olykor bombákkal és Majdan-puccsal, máskor André Goodfriendekkel és Clintonék által kistafírozott Bajnai Gordonokkal támadnak. Jól tudjuk, milyen az amerikaiak „demokráciája”. Látjuk a kifosztott, széthordott Ukrajnában, ahol már minden kulcspozícióban az amerikai „nyílt társadalom” bábjai ülnek: kis kokós Biden-fiúk mindenütt.

Akiknek mindez nem tetszik, azokról minden hullámhosszon nulla-huszonnégyben azt terjesztik, hogy a néphatalom, a béke és a jólét ellenségei. Ismerős? 

Bízzunk benne, hogy Trump hamar visszatér, és végre „lecsapolja a mocsarat”.

Borítókép: Hillary Clinton volt amerikai külügyminiszter (Fotó: MTI/EPA/Ronald Wittek)

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Influenszerek Pressman szeánszain

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Endréék megmondják a tutit

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Kultúra és ellenkultúra

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Ez eddig a legnagyobb átverés

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.