idezojelek

Tűzharcra várnak a balliberális migránssimogatók

A déli határunk túloldalán élő délvidéki magyarok naponta átélik azokat a kellemetlenségeket, amelyeket a folyamatosan érkező hívatlan vendégek viselkedése okoz.

Cikk kép: undefined
2022. 07. 20. 8:05

Pásztor Istvánnak, a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) elnökének igaza van, amikor azt mondja, hogy az illegális migráció növekedéséért azok a nyugati politikusok és civil szervezetek a felelősek, akik/amelyek emberbarátság ürügyén bátorították és bátorítják a migránsokat. A VMSZ elnöke Alekszandar Vucsics szerb elnökkel folytatott minapi megbeszélésén kijelentette: az állam nem hagyhatja magára az embereket, és az állampolgárok oldalára kell állnia a migránsokkal szemben.

A déli határunk túloldalán élő magyarok naponta átélik azokat a kellemetlenségeket, szörnyűségeket és félelmeket, amelyeket a folyamatosan érkező hívatlan vendégek egyre durvuló viselkedése okoz. Magyarjaink este már nem mennek ki az utcákra, mert azokon gyanús idegenek grasszálnak. Lányaikat nappal is féltik. Hiába jelenik meg néha a rendőrség, szedi össze a bandákat és viszi távolabbi táborokba, azokat a tettre kész taxisok hamarosan visszaszállítják.

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar határvédőkre nehezedő nyomás növekszik. Orbán Viktor miniszterelnök nagyon jókor rendelte el a négyezer fős határvadászezred felállítását. A fegyveres testület toborzása javában folyik, és valóban nagy szükség van rá, még ha ezt egyes baloldali hangadók nem is látják így. Nekik a szlovén határkerítés lebontása a jó példa. A bontást az ottani baloldali kormányzat rendelte el, feltehetően abban a reményben, hogy ezért Nyugatról – például Soros Györgytől és köreitől − vállveregetést és valamiféle pénzben mérhető jutalmat kap.

A szegény, balliberális, korlátolt felelősségű szlovén honatyák/honanyák valamiért azt hiszik, hogy könnyebb átengedni országukon a Horvátország felől érkező illegális migránsokat, mint a határ védelmével bíbelődni. Nálunk is hallani olyan érveket, hogy ezt a tömeget engedjük át, hadd menjenek rajtunk keresztül Nyugatra, mivel úgysem akarnak Magyarországon maradni. Ez ostoba, szűk látókörű felfogás. Hazánk ugyanis nem átjáróház. Vannak belépést és bevándorlást szabályozó törvényeink, amelyeket a szóban forgó érkezők betarthatnának, ha előtte nem szabadulnának meg az okmányaiktól.

Másrészt tagjai vagyunk az Európai Uniónak. Ha az unió­ban tovább nő a műveletlen, szakképzetlen, támogatásokra pályázó léhűtők aránya, ha emiatt hanyatlik a dolgozó polgárok életszínvonala és biztonságérzete, ha a folyamat veszélyezteti az európai civilizáció korábbi színvonalának megőrzését, akkor ez előbb-utóbb hozzánk és térségünk többi országába is begyűrűzik.

Tudjuk, nem minden migráns agresszív, de a kulturálatlan, hivatalos okmányokkal nem rendelkező, ellenőrizhetetlen embertömeg egyre nő, és a határon való törvénytelen átjutásért egyre többen folyamodnak drasztikus módszerekhez. Ezek az emberek korábban megelégedtek kövek és létrák átdobálásával, mostanában viszont lőfegyvereket is használnak. Nemrég egymást lőtték a határ menti erdőkben, mire a szerb rendőrség közbelépett, de sok lőfegyver lehet a migránsok és az emberkereskedők birtokában, ezért csak idő kérdése, hogy mikor veszik célba a határőreinket.

Egy pillanatig se higgyük, hogy a migránsok fegyverhasználata zavarja a migránssimogató politikusokat és szervezeteket. Csak arra várnak, hogy a migránsok végre a magyar határ felé lőjenek. (Nem lepődnénk meg, ha titokban biztatnák is őket.) Mert mi történne akkor, ha a többségükben fiatal, életerős, valahol már kiképzett migránsok fegyverrel támadnának ránk? A magyar határrendészet fegyveresei nyilván visszalőnének, jogos önvédelemből.

Ezt lesi, erre a pillanatra vár a hazai és a nyugati balliberális média. Ha ez bekövetkezne, nyomban megszólalna a hisztérikus kórus, és hangosan követelné az embertelen magyar kormány szigorú megbüntetését. A világ arról értesülne, hogy a magyar határon súlyosan megsértették a szegény, ártatlan jövevények emberi jogait.

Sajnos nem legyinthetünk arra, hogy ez esetben miről beszélne a nyugati fősodratú média. Ennek a nagy hatalmú, szerteágazó médiabirodalomnak félelmetes ereje van. Ennek az erőnek a birtokában nyugodtan hazudhat, letagadhat nyilvánvaló tényeket és igazságokat, illetve elhallgathatja az ellenvéleményeket. Elegendő példát láttunk erre, velünk kapcsolatban pedig különösen.

Sokan nem értik, hogy szerb barátaink miért nem képesek megfékezni az országukon áthaladó migránstömeget, s miért nem tehermentesítik déli határainkat. Be kell látni, nincsenek könnyű helyzetben, hiszen EU-tagságra várnak, de ettől még az ottani hatóságok bevonhatnák például az illegális migránsokat fuvarozó „független” taxisok iparengedélyét.

Az Ukrajnában zajló háború is az illegális migrációt segíti, mert nem csak a déli határainkat kell őrizni − kelet felé is szaporodtak a teendőink. Az embercsempészek, a velük összekacsintó civil szervezetek és politikusok, a nyílt társadalom minden elkötelezett csatlósa munkálkodik Európa tönkretételén.

Mégis ki kell tartanunk, mert erre tanít bennünket a történelmünk. Több mint 1100 éve a bátorság és a küzdeni tudás tart meg minket, nem pedig a megalkuvás és a meghunyászkodás.

A szerző író, újságíró

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/EPA/Antonio Bat)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

Óvakodj a szellemi kútmérgezőktől!

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

Orbán és Salvini a patrióták élén

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

„Magyar, Te se bántsd a magyart!”

Szőcs László avatarja
Szőcs László

Te csak nácizz, boldog Ausztria!

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.