idezojelek

Gyurcsánynak börtönben a helye

A gátlástalan szemkilövetőnek és társainak előbb-utóbb felelniük kell a bűneikért.

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs
Cikk kép: undefined
Fotó: Gyurcsány Ferenc Facebook

A Marx és Engels által 1848-ban rendszerbe foglalt és meghirdetett ideológiának, a kommunizmusnak világszerte legalább százmillió halálos áldozata volt – békeidőben. Mondjuk ki: a kommunisták a világ legnagyobb és különösen kegyetlen, szadista tömeggyilkosai. Ezért közveszélyesek a mai kommunisták is. Például 

Gyurcsány Ferenc, aki Rákosi, Gerő, Marosán stílusában fenyegetőzik: ha újra megkaparintja a hatalmat, a jobboldaliaknak nem lesz kegyelem, földönfutóvá tesz minket. Meg akarja félemlíteni az immár másodfokon garázda választási csalónak bizonyult alvezérét elítélő bírákat, beteg kéjjel uszít a keresztények ellen és „Orbán Viktor pedofilhálózatáról” hazudozik – miközben pártja gyalázkodva szegült szembe a gyermekek beteg szexualizálásának ellehetetlenítését célzó gyermekvédelmi törvénnyel.

Ebben nincs semmi meglepő. Ezek mindig ugyanazok. Szamuely véreskezű Lenin-fiúi, a körömtépkedő ávós pribékek, a részegen lövöldöző munkásőrök ugyanazok, mint a jobboldaliak holttesteit IFA-platóra hányni akaró verbális internetterrorista vagy a baloldali választási győzelem esetén a jogállamiság felfüggesztését és ezzel kvázi szabad lincselést meghirdető jogász. A sznob, nagymellényes kultúrember álarca mögül mindig elővillan a gyűlölettől eltorzult bolsevik ábrázat.

Gyurcsány is csak egy ezek közül. De ne kövessük el azt a hibát, hogy legyintünk rá. 

A nevetséges parvenü ripacsban semmilyen gátlást nem ismerő eszelős rejtőzik, aki, ha tehetné, elődeihez hasonlóan vérbe fojtaná a magyar szabadságot. Ismét, ahogy 2006-ban: 

erre még visszatérünk. De előbb idézzük fel, ki is ez a sötét, közveszélyes kalandor, aki nagyon jellemzően az idegen zsoldban álló magyarországi baloldal vezére.

Az 1961-ben Pápán született Gyurcsány Ferenc súlyosan terhelt családból származik. Apai nagyapja jóval az ő születése előtt adósságokba keveredett és öngyilkos lett, alkoholista apja többször ült börtönben többek között lopásért. Reggelente a körülményekkel küzdő anyja öltöztette egy zöld szennyesládán. Erről ő maga nem tehet, de ezek az élmények rányomták bélyegüket a gyerekkorára, amiről ő maga írt meglehetősen giccses ömlengést (Anyám, Katus, 168 Óra, 2005. december 22.).
Mindez nem mentség, csak magyarázat arra, hogy a rengeteg frusztrációval küzdő Gyurcsány Ferenc miért lett gátlástalan szerencselovag, aki kíméletlenül leszámol bárkivel, aki az útját keresztezi. „Akik hazudoznak, meg vannak győződve róla, hogy ezt megtehetik, hogy ők lophatnak, mert nekik ez jár. S aki ezt nem fogadja el, az gyűlölendő ellenség. Ez az infantilis pszichopátia jellemző megnyilvánulása. Az ilyen ember elhiszi saját hazugságait, és mástól is megköveteli, hogy elhiggye, hiszen kóros az önképe” – diagnosztizálta Gyurcsányt a neves klinikai szakpszichológus, agressziókutató, Münnich Iván (A gyűlölet csapdájában, Demokrata, 2010. október 20.).

Igen, a mindenáron való érvényesülés gyötrő vágya valójában nem más, mint a világgal szemben táplált utólagos bosszúvágy. Az ilyen ember pedig veszedelmes.

Gyurcsány már húszévesen a Kommunista Ifjúsági Szövetségben nyüzsgött, 1984-től 1988-ig a KISZ pécsi városi bizottságának titkáraként építette karrierjét, egy évre rá a KISZ Központ Bizottsága Egyetemi és Főiskolai Tanácsának elnöke lett, majd az állampárt átalakult ifjúsági szervezete, a Demokratikus Ifjúsági Szövetség (Demisz) alelnökeként tűnt fel. Becsvágyát ez nem elégítette ki, ezért Új Nemzedék néven saját szervezetet alapított. Huszonkét évvel később ugyanígy hagyta maga mögött az általa romlásba lökött Magyar Szocialista Párt roncsait, hogy nyaloncaival saját pártot hozzon létre. Az 1990-es években azonban még nem sok babér termett neki a politikában, ezért vagyonfelhalmozásba fogott.

Ehhez Dobrev Klárával 1995-ben kötött harmadik házassága nyitott neki utat. 

A hazaáruló Kádár-kormány elnökhelyetteseként a Nagy Imre és társai elleni koncepciós pert személyesen felügyelő Apró Antal unokája jó partinak bizonyult, Gyurcsány beköltözhetett a véreskezű pártállami bűnöző által zabrált Szemlőhegy úti villába, ráadásul anyósa, Apró Piroska különböző pénzintézeti pozícióiból hathatós segítséget nyújtott neki. Így, Apró-trükkök százaival vált néhány év alatt a baloldal egyik meghatározó cégbirodalmává Altus Rt. nevű befektetési vállalkozása, 

amely a régi KISZ-es kapcsolatoknak is köszönhetően jelentős ingatlanvagyonhoz jutott, több esetben komoly állami vagyonvesztéssel.

A megtollasodott Gyurcsány 2002-ben érezte elérkezettnek az időt, hogy ismét megpróbálkozzon a politikai karrierrel. Akkor Dobrev Klára Medgyessy Péter kampányfőnöke volt, Gyurcsány így lett a D–209-es szocialista miniszterelnök tanácsadója, majd kormányában ifjúsági és sportminiszter.

2004-ben megpuccsolta mentorát, és az MSZP–SZDSZ-kormány élére állt. Innentől a rendszerváltozás időszakának legpusztítóbb ámokfutása vette kezdetét.

 Gyurcsány Ferenc ugyanis velejéig gonosz, kegyetlen ember, mentes minden nagyvonalúságtól, együttérzéstől, és szemrebbenés nélkül hazudik.

Ezért folytatott hazug gyűlöletkampányt 2004 őszén a magyarság idegen uralom alá kényszerített harmada ellen. Ezért küldött kormánya hamis magyar költségvetési adatokat Brüsszelbe (következmények nélkül, természetesen). Ezért vetíti ki saját bűneit, ­frusztrációit a legfőbb ellenségének tartott, ugyanakkor kényszeresen, torzítottan másolni igyekezett Orbán Viktorra. Ezért történhetett meg dicstelen kormányzása végnapjaiban akkori pártján, az MSZP-n belül a csepeli kettős leszámolásos gyilkosság. És ezért fojtotta vérbe 1956 óta nem látott brutalitással a hazugságok áradatával megnyert választással zárt körben dicsekvő őszödi beszédén felháborodott nemzet tiltakozását 2006 őszén. És ezt ez az áldozatait kigúnyoló, megalázó gazember sikeres kormányzásnak merészeli nevezni.

Nem lehet elégszer ismételni: a tudatosan törvénytiprásra utasított símaszkos karhatalmista pribékeknek a 2006. október 23-i vérengzésben kicsúcsosodó tombolásának közvetve több halálos áldozata is volt. A szemkilövető Gyurcsány, amint az a történteket a 2010-es kormányváltás után feldolgozó úgynevezett Balsai-jelentésből kiderül, folyamatos telefonos kapcsolatban állt a karhatalmista brutalitás helyszíni parancsnokaival.

 Nem mellékesen a jelentés összegzésében fölveti a terrorcselekmény elkövetésének lehetőségét, hiszen a brutális fellépés alkalmas volt a lakosság megfélem­lítésére. Ennek ellenére a gyalázatos bűntettek elkövetői megúszták a felelősségre vonást. Ez erkölcsileg szégyenteljes és elviselhetetlen, még akkor is, ha az Egyesült Államok nagykövetsége demonstratívan kinyilvánította, hogy Gyurcsány az USA védelme alatt áll. És továbbra is arcátlanul ágál, ordít, fenyegetőzik. Kétségünk ne legyen: ha tehetné, újra magyar vért ontana.

De a terrorcselekmény a büntető törvénykönyv szerint nem évül el. A magyar állam a mulasztás vétkébe esve tartozik a nemzetnek a 2006-os bűnök tetteseinek megbüntetésével. Ha békét, igazságot, szilárd erkölcsi alapokat akarunk, ideje rendezni ezt a tartozást. Gyurcsánynak és bűntársainak börtönben a helyük!

Borítókép: Gyurcsány Ferenc (Forrás: Facebook)

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Így lett Irán Izrael fő ellensége

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Magyarország nem volt szószegő

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A rendszerváltás mint tananyag

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

A történelem főutcáján

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.