idezojelek

„Soha többé gyarmat”

A magyarországi baloldal esetében nincs olyan, hogy „legalja” – mindig képesek mélyebbre süllyedni.

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás
Cikk kép: undefined

Csodaszép történet ez is. Bajnai Gordon bukott miniszterelnök és Ficsor Ádám extitokminiszter offshore hátterű, DatAdat nevű cége (annak osztrák nyúlványa) egy-két millió sms-sel szórta meg pechesebb honfitársainkat, akiket – tört magyarsággal – választási részvételre, a baloldali roncskoalícióra való szavazásra kérleltek. A tört magyarság nagyjából ilyen színvonalú szövegekben kulminált: „Béla menj választás! Haza lenni veszélyben!” A fideszes Deutsch Tamásnak például azt írták Bajnaiék: „Bernadett soha többé gyarmat. A magyarok büszkék és bátrak. Légy te is.”

Ilyen és ehhez hasonló, röhejes üzenetek landoltak jobb- és baloldali magyarok telefonjain. Csábító a gondolat, hogy elvicceljük a dolgot. Ám ne tegyük! A látszat ellenére a helyzet komoly. A libás ember és Gyurcsány táskahordozójának adatorvhalász csapata magyarok millióinak személyes adataiból, telefonszámaiból épített föl egy titkos, törvénytelen adatbázist. Olyanok adatait gyűjtötték össze, tárolják és kezelik ebben a pillanatban is, akik soha, semmilyen formában nem adták meg nekik ezeket.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Számos bűncselekmény gyanúját veti föl Bajnaiék akció­ja: kétmillió-rendbeli személyes adattal visszaélés mellett választás rendje elleni bűntett is szóba jöhet, amelyért akár három évig terjedő szabadságvesztés járhat. Ilyen súlyú választási visszaélés Magyarországon legutóbb a kék cédulás voksoláson fordult elő. Igaz, a szocialisták 2002-es láncszavazási svindlije is durva volt, nagy valószínűséggel annak köszönhették soványka győzelmüket. Korokon átívelően látszik: a komcsik sosem férnek a bőrükbe. Csak akkor lehet biztonságban tőlük a nemzet, ha a gyűjtőfogházban malmoznak a kisnyilasokkal együtt.

Milyen érdekes: Bajnai és Ficsor adatorvhalász cége a festői Észtországban gyűjtögeti az innen-onnan (Facebookról, Messengerről stb.) összelopkodott neveket, telefonszámokat. Azért éppen ott, mert a balti állam híresen letojja az uniós adatvédelmi előírásokat. Bajnaiék talán abban bíznak: senki sem néz a körmükre, azt művelhetnek a bizalmas adatainkkal, amit akarnak. Jó lenne, ha Gordon úr (akit 2012-es miniszterelnök-jelölti primadonnáskodása idején a Clinton család alapítványa tolt meg nem kevés dollárral) végre egyszer nem röhöghetne a markába!

Megúszta a Hajdú-Bét-botrányt, amelyben libatenyésztők százai mentek tönkre, többen öngyilkosok lettek – mosta kezeit, és közölte, nem az ő sara. Aztán próbálja kimosni magát a Városháza-mutyiból, holott az egyik Anonymous-hangfelvételen ő maga leplezi le Karácsony Gergelyék korrupt, „jutalékos rendszerét”. Most meg választók millióinak személyes adatait nyúlta le törvénytelenül a haverjai­val együtt, hogy azokat – szintén jogtalanul – az amerikai demokrata párti komálósai segítségével kiértékelve, fölhasználva befolyásolja a választás végeredményét. Élek a gyanúperrel: sok jogállamban ennél kevesebbért is rács mögött, csíkos pizsamában szürcsölgetné a bablevest.

A magyarországi baloldal esetében nincs olyan, hogy „legalja” – mindig képesek mélyebbre süllyedni. Alighogy kipattant a DatAdat-botrány, az utóbbi évtizedek legsúlyosabb választási visszaélése, a baloldal szánalmas terelési manőverbe kezdett. Egy erdélyi illegális hulladéklerakóban (Parászka Boróka magyarellenes „újságíró”-ágens lakhelyétől köpésnyire) hirtelen „megtaláltak” pár állítólagos baloldali levélszavazatot. Azonosító nyilatkozat nem volt mellettük, így ezek érvénytelenek. Nyilvánvaló: szánalmas provokáció az egész, megspékelve a baloldaltól megszokott, külhoni magyarok elleni uszítással. Ám máris csalást emlegetnek. Rabló kiált pandúrért. Hogy nem sül le a bőr a képükről!

Tegyünk róla, hogy vasárnap megkapják mindezért, ami jár!

Borítókép: Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon beszélget (Fotó: MTI/Beliczay László)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Brüsszel, a zsarnokság fővárosa

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Fogadj be, Európa? Köszi, mégse!

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Csanytelek az egész ország

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Nevelőedző

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.