Lefejezett Európa

Talán most még nincs pontos fogalmunk arról, mi veszett el számunkra, európai emberek számára, de a veszteség csontig hatolóan fájdalmas.

2020. 10. 30. 6:00
null
Nizza, 2020. október 29. Kihozzák az egyik áldozat holttestét a nizzai Notre-Dame-bazilikából, ahol egy férfi késsel megölt három embert, egyiküket le is fejezte 2020. október 29-én. Franciaországban a legmagasabb szintre emelték a terrorkészültséget a támadást követõen. MTI/EPA/Sebastien Nogier Fotó: MTI/EPA/Sebastien NogieR

Talán most még nincs pontos fogalmunk arról, mi veszett el számunkra, európai emberek számára, de a veszteség csontig hatolóan fájdalmas.

Valami most eltűnt végleg. Maradványai ott úsznak a vértől iszamos felmosóvödör alján, amivel az újabb lefejezett keresztény ember vérét próbálják eltüntetni a nizzai Notre-Dame padlójáról a döbbenettől eltorzult arcú túlélők. Talán most még nincs pontos fogalmunk arról, mi veszett el számunkra, európai emberek számára, de a veszteség csontig hatolóan fájdalmas.

Már akkor Európa vesztéről, az európai ethosz likvidálásáról beszéltünk, amikor még „csak” robbantottak, „csak” lőttek, „csak” kamionnal hajtottak a sétálók közé. Talán túloztunk, mert rettegtünk attól a pillanattól, amit csak az ostobák vagy a velejükig romlott nihilisták nem láttak előre, és most bekövetkezett. Szerettük volna figyelmeztetni minden embertársunkat a nyilvánvaló veszélyre, amelyik már öt éve, tíz éve sem leselkedett, hanem cinikus vigyorral lecsapott itt-ott, ahol kedve tartotta.

Mit csinált erre Európa? Legelső dolga volt, hogy stigmatizálta, vagyis iszlamofóbnak bélyegezte mindazokat, akik meg mertek nyikkanni a muszlim terrorizmusról. Aztán tömegeket ringatott abba a hamis illúzióba, hogy az eltagadott, elhazudott, a politikailag korrekt beszédből kitiltott iszlamista terrortámadásoktól az eszközeiktől megfosztott hatóságok meg tudják védeni az európai embert. Kirakták a betontömböket, kiadták az utasításokat, hogy nincs az erőszaktevőknek származása, és nagyon örültek, ha egy-két hónapra le tudtak csukni néhány huszadrangú radikálist.

És hiába mondta Földi László, hogy ez háború, hiába figyelmeztetett minden szakértő, hogy ha elveszik a robbanószert, a fegyvert, akkor majd előkerülnek a kések. Amíg csak a távoli földrészekről érkeztek a lefejezésekről szóló képek, senkit nem érdekeltek.

Minden józanul gondolkodó ember azon töri most a fejét, miért erőlteti Európa ezt az önpusztító politikát, miért hajtja végre ellenállás nélkül az unió a Soros-tervet, miért hiteti el magával a balliberális többség, hogy integrálni tudja azt a muszlim tömeget, amelyik lenézi őt, kultúráját alacsonyabb rendűnek tartja és nagy ívben tesz a törvényeire. Dereng egy lehetséges válasz, ami magyarázatot ad arra is, miért éppen Franciaország az elsődleges célpontja a fellángoló erőszaknak.

Ez pedig a kevert népességen alapuló, multikulturális nyitott társadalom keresztényellenessége. Sajnos ezek az eszüket vesztett társadalommérnökök, akik nem értik meg, hogy az általuk kreált valóság nem létezik és nem is fog, az illegális bevándorlók érzékenységére hivatkozva próbálnak leszámolni a keresztény örökség maradékával. A szekularizáció már nem azt jelenti a globalisták nyelvén, hogy állam és az egyház váljon szét, hanem azt, hogy az egyház tűnjön el a közösségi terekből.

Le a keresztekkel a középületekről, égjen minél több felgyújtott templom, tilos a karácsonyfa, tilos minden, ami kultúránk gyökereire emlékeztet. Nincs mit csodálkozni azon, ha az emberi mivoltából kivetkőzött, elvakult fanatikus egy imádkozó keresztény lefejezésével üzeni meg, mi a véleménye erről az egész vircsaftról, amit mi vén Európaként szeretünk. De azt nagyon jó volna tudni, honnan szedik a szép új világ megálmodói, hogy ezek a szekularizált, a megszelídített, a toleráns és befogadó kereszténységhez képest ötszáz évvel lemaradt barbárok majd önként és dalolva lemondanak saját jelképeikről, saját szokásaikról, mindenről, aminek Európa megszállását, fényes győzelmüket tulajdonítják majd.

Miért gondolják a saját identitásaikat gyűlölők, hogy az iszlám radikalizmus megtűri majd a hitetleneket, a transzvesztitákat vagy a genderhívőket az Európai Iszlám Kalifátusban?

Nem tudni, hány fejnek kell még lehullni, hogy észhez térjenek.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.