Működő ország

A kormányfő a mondataival ismét kihúzta a gyufát a gyengítési projektben érdekelteknél.

2020. 09. 13. 7:00
ORBÁN Viktor
Bled, 2020. augusztus 31. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök nyilatkozik a sajtónak a 15. Bledi Stratégiai Fórumon 2020. augusztus 31-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Magyarországnak működnie kell – jelentette ki Orbán Viktor péntek reggeli rádióinterjújában. – Nem engedhetjük meg ugyanis, hogy a vírus megbénítsa az országot. Az a tervünk az idősek megvédése mellett, hogy megtartsuk az ország működőképességét – hangsúlyozta a miniszterelnök. A kormányfő később a V4-ek csúcstalálkozóján arról is beszélt: el kell érni, hogy az egész közép-európai gazdaság működőképessége is fennmaradjon.

Ezekkel a mondataival valószínűleg ismét kihúzta a gyufát azoknál, akik viszont a gyengítési projektben érdekeltek nálunk és európai szinten egyaránt. Mert teret nyert a globalista liberálbaloldal által favorizált sikertelenségi hadművelet. Úgy is fogalmazhatunk: a működésképtelenséget emelnék piedesztálra. A rohasztásban érdekelt erők az olyan kisebb egységek, mint ország, nemzet, sőt Európai Unió becsődölésében érdekeltek, az ellehetetlenítésükre utaznak. Ennek a nagy elfogadási, belenyugvási programnak fekszünk mi keresztbe. Mondhatni Magyarország közbelép – a baloldal őszinte sajnálatára, s dühkitöréseit kiváltva.

A hitetlenkedők figyelmébe ajánljuk Soros György születésnapi interjújából azt a részt, amelyet a Népszava fordítói gondosan kihagytak a magyar nyelvű verzióból: a koronavírus-járvány okozta helyzet „forradalmi pillanat, amikor a normális helyzethez képest sokkal több a lehetőség” és „ami normál esetben nem elképzelhető, nemcsak lehetségessé válik, hanem meg is történik”. Ezt a forgatókönyvet, sorosista és amúgy Lenin által kifőzött forradalmi helyzetet akarják erőnek erejével végigvinni manapság a milliárdos spekuláns lobbistái és szervezetei, tűzön-vízen és koronavírus-járványon át.

Ha tehát valaki egy ország, közösség működőképességének megőrzését, fokozását tűzi ki célul, az sok jóra nem számíthat a világ gazdáinak szerepében tetszelgő dölyfös baloldal részéről. Amelynek a lobbistái itt járnak köztünk, és gáncsolnának, rontanának mindent. Nemcsak egy Knaus van, hanem sok, legfeljebb azok még fedésben vannak, és azt hiszik, nem látni át rajtuk, mint az ablaküvegen. Karácsony Gergely, Gyurcsány Ferenc és a többi politikai himpellér mind ilyen átlátszó lobbistái a globálbaloldalnak és Sorosnak.

Hogy is szólt tavaly év elején az út- és hídlezárásokat beígérő tüntetők szlogenje? Leáll az ország! Ugyanezt harsogták pár éve a pedagógussztrájkolók. Pontosan ezt akarnák most is, még ha egyelőre csak egy színiiskolás egyetemmegszállásra tellett tőlük. Ebbe a bénítási stratégiába simul a főpolgármester legújabb farizeus hátramozdítási hadművelete. Képes volt levelet írni a miniszterelnöknek arról, ő mit tartana fontosnak a vírus elleni fellépéssel kapcsolatban. Rendelést adott le, mit, milyen terveket várna el. Persze kiemelt helyen újólag a tesztelés abszolutizálása szerepelt a menülapján. Bulldog módjára ragaszkodnak ugyanis a tesztek mindenekfelettiségéhez, azt a hamis képet kialakítandó a közvéleményben, mintha az nem diagnosztikai eszköz, hanem valami csodagyógyszer volna, amitől a gonosz kormány elzárja a népet. A cél itt is a hisztériakeltés és ezáltal a működésképtelenség előállítása.

Amit persze éppen a főpolgármester tevékenysége illusztrál az idősotthonok elhanyagolásától a fővárosi közlekedés ellehetetlenítéséig. Gyurcsány és Karácsony e tekintetben is kéz a kézben járnak, hisz a DK-elnök megfélemlítési, az ország működését veszélyeztető projektje is ebbe a kategóriába tartozik. Dehogyis csak Vidnyánszky Attilát és az Orbán-kormányt segítő szakembereket fenyegette meg a földönfutóvá tétellel!

Az emberek pontosan értik, hogy rájuk is vonatkozik az internacionalista keresztapa fenyegetési programja.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.