Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 18., péntek, Lukács napja
Archívum, Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: https://magyarnemzet.hu/archivum/belfold-archivum/ujra-eljonne-a-zuschlag-janosok-ideje-4093168/

Újra eljönne a „Zuschlag Jánosok ideje”

Magyarország a KDNP szerint addig tud jobban teljesíteni, amíg a baloldal egymással van elfoglalva.

Akár Bajnai legújabb megszorító programjáról, akár a szocialisták elérendő céljairól beszélünk, biztosan a többgyerekes családok, a nyugdíjasok és a magyar kisemberek látnák azok igazi kárát – olvasható a Kereszténydemokrata Néppárt közleményében.

A kisebbik kormánypárt felteszi a kérdést: a diplomamunkáját folyamatosan kereső és meg nem találó Gyurcsány Ferenc, a saját bevallása szerint is folyton hazudozó miniszterelnök államtitkára, Mesterházy Attila és a korábbi miniszterelnöksége után többet politizálni nem akaró Bajnai Gordon (kiegészülve a legfontosabb kérdésnek a drogliberalizációt tartó Juhász Péterrel) valóban reális alternatívát jelentenek Magyarország számára?

Közlésük szerint a megújulás helyett most újra összeáll a választók által elkergetett baloldali formáció, miközben nem akar mást, csak hogy ismét eljöjjön a „nokiás dobozok, az IMF-hitelek és a Zuschlag Jánosok ideje”. Acsarkodásuk közepette csak annyit tudnak közös értékként felmutatni, hogy le akarják váltani a jobbközép kormányzatot – fogalmaz közleményében a KDNP.

Csak egy kattintásra van attól, hogy ne maradjon le a Magyar Nemzet mérvadó híreiről!

IDE kattintva feliratkozhat hírlevelünkre, mi pedig napi két e-mailben elküldjük Önnek legfontosabb cikkeinket. (Ez a szolgáltatás ingyenes!)

Kiemelt

Orbán Viktor: Visegrádi partnereink készek ismét segíteni a magyar határvédelmet
A magyar miniszterelnök azt kérte visegrádi partnereitől, hogy ha újabb jelentős migrációs mozgás indul Törökország felől Európa irányába, akkor küldjenek határvédelmi erőket Magyarország déli határaira.

Poszt-trauma

Abortusz mint prevenció
A szimbolikus ügy nem tartozik a főpolgármester kompetenciája alá.

Poszt-trauma

Meddig tarthatja meg ebül szerzett pozícióját Mohács polgármestere?
Nagyon erős felkiáltójel került a végül „megválasztott” Csorbai neve mellé.

Poszt-trauma

Balos tempó Budapesten
Karácsonyék ennyire félnek?

Poszt-trauma

Kispest-Zugló végállomás
Lackner nyakig benne van a Karácsony-kampányban.

Bujkál Lackner és Kránitz

Drogpartik Kispesten
A Magyar Nemzet által nyilvánosságra hozott hangfelvételek szerint több kispesti szocialista politikus is rendszeresen kábítószert fogyaszthatott.

Fűt-fát

Karácsony keresztbe tehet az állatkert fejlesztésének
Fűt-fát ígér Karácsony Gergely. Megválasztásakor bedobta, hogy leállítja a Liget Budapest projektet. Ezt tegnap úgy korrigálta, hogy a Városligetben nem kaphat új épület építési engedélyt.

Aktuális

Aláírták az új megállapodást az Egyesült Királyság kiválásának feltételeiről
A jogilag kötelező érvényű egyezmény mellett elfogadták a jövőbeli viszonyrendszer körvonalait felvázoló, módosított politikai nyilatkozatot is, miután egyetértésre jutottak a tárgyalódelegációk.

Fricz Tamás blogja

Itt járt „Európa” a budapesti kampányban
Több magyar ellenzéki politikus is részt vett egy találkozón a romkocsmák környékén, amelyet többek között a Vote4Budapest, illetve a Night Embassy of Budapest szervezett.

Hirdetés

Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …