időjárás 1°C Ambrus 2022. december 7.
logo

A szankciók miatt ki kell vezetni a benzinárstopot

Kukásautóba ült át luxusautójából a milliárdos fővárosi cégvezér

Forrás: ORIGO
2022.10.05. 16:20 2022.10.06. 08:59
Kukásautóba ült át luxusautójából a milliárdos fővárosi cégvezér

Tovább hergeli a szemétszállítókat Mártha Imre milliárdos cégvezér. Az Origo információi szerint Karácsony Gergely embere szerda reggel tíz percre egy kukásautó volánja mögé ült. Mártha egyébként egy százmilliós autóval szokott járni. Két napja tart a baloldali városvezetés hibája miatt a kukások sztrájkja a fővárosban.

Szerda reggel Mártha Imre kisietett a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) telephelyére, és maga ült be a teherautó volánjához – írta meg az Origo a Hír TV leleplező felvételére hivatkozva.

A portál úgy tudja, a milliárdos közműcégvezér negyed hatkor részt vett egy oktatáson, hatkor már vezetett, és elindult. Az Origo számára nyilvánvaló, hogy

mindezt csupán propagandacélból tette, hogy ezzel is dühítse a szemétszállítókat.

Mártha Imréről már korábban kiderült, hogy egy százmilliós luxusautóval jár, illetve az ingatlanbotránya is nyilvánosságra került.

Az Origo cikke felidézi, hogy már második napja tüntetnek a budapesti FKF dolgozói. Sok kukásautó szerdán sem gördült ki a telephelyekről.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Mártha Imre propagandacélból ült egy kukásautó volánja mögé (Forrás: Hír TV)

Szemétkáosz Budapesten

Miért „szemétkedik” Karácsony?

A dosszié összes cikke
Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.