Kukásautóba ült át luxusautójából a milliárdos fővárosi cégvezér

Tovább hergeli a szemétszállítókat Mártha Imre milliárdos cégvezér. Az Origo információi szerint Karácsony Gergely embere szerda reggel tíz percre egy kukásautó volánja mögé ült. Mártha egyébként egy százmilliós autóval szokott járni. Két napja tart a baloldali városvezetés hibája miatt a kukások sztrájkja a fővárosban.

Forrás: ORIGO2022. 10. 05. 16:20
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szerda reggel Mártha Imre kisietett a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) telephelyére, és maga ült be a teherautó volánjához – írta meg az Origo a Hír TV leleplező felvételére hivatkozva.

A portál úgy tudja, a milliárdos közműcégvezér negyed hatkor részt vett egy oktatáson, hatkor már vezetett, és elindult. Az Origo számára nyilvánvaló, hogy

mindezt csupán propagandacélból tette, hogy ezzel is dühítse a szemétszállítókat.

Mártha Imréről már korábban kiderült, hogy egy százmilliós luxusautóval jár, illetve az ingatlanbotránya is nyilvánosságra került.

Az Origo cikke felidézi, hogy már második napja tüntetnek a budapesti FKF dolgozói. Sok kukásautó szerdán sem gördült ki a telephelyekről.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Mártha Imre propagandacélból ült egy kukásautó volánja mögé (Forrás: Hír TV)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.