Noár feleségével közös cége megduplázhatta bevételeit egy év leforgása alatt

Molnár Áron, azaz NoÁr a baloldal legújabb reménysége. Legutóbb azzal került be a hírekbe, hogy olcsó ruhákra rányomtatja baloldali tüntetések szimbólumait, amit aztán túlárazva értekesít a követőinek. Állítása szerint több milliós bevétele van az adományokból, amiből a Tűzfalcsoport egyelőre annyit derített ki, hogy családi bizniszként működnek a vállalkozásai – írja a Tűzfalcsoport.

Forrás: Tűzfalcsoport2022. 10. 18. 11:59
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sem Tibi atyának, sem pedig Hont Andrásnak nem tetszett, hogy NoÁr a webshopjában már a tanártüntetések szimbólumával ellátott marketingtermékeket árusít. A két közszereplő ezt szóvá is tette, kaptak is érte hideget-meleget egyaránt. Az RTL Klub valami rejtélyes oknál fogva védelmébe vette a „színész-provokátor” Molnár Áront, és hosszú cikkben mentegették őt.

Tibi atya bejegyzése szerint NoÁr aprópénzre váltja a pedagógustüntetést, hiszen a kiállás szimbólumát árulja. Mint fogalmaz:

Íme a tanártüntetős NoÁr webshop, ahol 17 000 forintért vehetsz kínai szitázott pulóvert a »kiállás« szimbólumával! Vagy inkább egy gagyi, pár száz forintos vászontáskát 8000 forintért?

Molnár Áron már régóta ismert szereplője a baloldali szcénának. Első pillantásra NoÁr -ról azt feltételezné az ember, hogy egy civil szervezet áll mögötte, hiszen a baloldalon manapság divat a civilekre hivatkozni, azonban olybá tűnik, hogy magánvállalkozást indíthatott.

Fotó: Tűzfalcsoport

A weboldalát böngészve hamar meg is találja bárki a vélhetően NoÁr mögött álló céget, ami nem más mint a „A noÁr mi vagyunk! Nonprofit Kft.” A Tűzfalcsoport értesülései szerint ez egy Molnár Tímea és Molnár Áron nevére bejegyzett társaság, amely a közhasznúsági jelentés szerint éves szinten 11 millió forintos bevételt termel. Már önmagában az is sokatmondó, hogy az átláthatóságért küzdő baloldali mozgalmár a testvérével alapít vállalkozást, de ezen most nagyvonalúan azért lendüljünk túl, mert ennél azonban sokkal érdekesebb az a vállalkozás, amelyben szintén érdekelt Molnár Áron. Ez pedig nem más, mint a Dadu-Dance Művészeti Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság. 

A Tűzfalcsoport információ alapján ez a cég egy év alatt megduplázta a forgalmát, miközben egy főt foglalkoztat. Vezetője nem más, mint Molnár Áron felesége, Duda Éva Marianna.

A lenti grafikonon is jól látszik, hogy mind az adózott eredmény, mind pedig a tárgyi eszközök állománya hatványozódott – a jelek szerint a vállalkozás bevételei egyik évről a másikra hihetetlenül megnőttek. 

Fotó: Tűzfalcsoport

NoÁr feleségének a cégében csak a tárgyi eszközökbe 131 milliót fektettek, és 142 millió forint volt a mérlegfőeszközük. 

Fotó: Tűzfalcsoport

Nem rossz eredmény ez egy mindösszesen egy főt foglalkoztató vállalkozás esetében – olvasható a Tűzfalcsoport cikkében. Ha csak 100 darab kapucnis pulcsit ad el darabonként 17 ezer forintért, akkor 1,7 millió forint bevétel üti a markát.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Molnár Áron (NoÁr) színész (Fotó: MTI/Mónus Márton)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.