Következő mérkőzések
Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Orbán Viktor: Köszönöm a bizalmat!

A Fidesz–KDNP támogatottsága most, egy évvel a választások után is töretlen.

Magyar Nemzet
2023. 04. 03. 9:17
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy éve ezen a napon újra bizalmat kaptunk. Nekünk Magyarország az első!

  írta az 2022-es országgyűlési választások évfordulója alkalmából Orbán Viktor miniszterelnök, aki köszönetet mondott a kormánypártok támogatóinak a bizalomért. 

A Nézőpont Intézet aktuális közvélemény-kutatása szerint a Fidesz–KDNP támogatottsága egyébként most, egy évvel a választások után is változatlan (51 százalék), a tavalyi baloldali összefogás viszont tíz százalékponttal kevesebb szavazót tudhatna maga mögött (26 százalék). A támogatottsági arányok alapján a Fidesz most háromnegyedes többséget szerezne.

Borítókép: választás 2022, a Fidesz–KDNP eredményváró rendezvénye, Orbán Viktor miniszterelnök beszéde (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.