Elindult Novák Katalin családbarát kérdőíve a Twitteren

Elon Musk is csatlakozott a kérdőívhez.

2023. 10. 10. 16:35
Novák Katalin köztársasági elnök találkozója Elon Muskkal. (Fotó: Bartos Gyula / Sándor Palota)
Novák Katalin köztársasági elnök találkozója Elon Muskkal. (Fotó: Bartos Gyula / Sándor Palota) Fotó: Bartos Gyula / Sándor Palota
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elindult Novák Katalin kérdőíve, amely során minden egyes nap fel fog tenni egy kérdést a gyermekvállalással kapcsolatban az elkövetkező tíz hétben.

Mint írta, a kérdőív célja: jobban megérteni a demográfiai helyzetet. Mert a gyerekvállalás megmenti a világot – fogalmazott az államfő.

A felhíváshoz Elon Musk is csatlakozott, aki azt írta Novák Katalin felhívására, hogy: „Csináljuk!”

A demográfiai helyzet kapcsán az államfő korábban úgy fogalmazott amerikai egyetemistáknak, hogy a gyermekvállalás menti meg a világot. Mint az államfő jelezte, amerikai útja utolsó állomásaként Utahba érkezett, ahol a Salt Lake City melletti Brigham Young University hallgatóinak tartott előadást. Arra bátorította a fiatalokat, hogy ne féljenek családot alapítani, ne féljenek a karrier mellett a családi életet is választani.

Borítókép: Novák Katalin találkozója Elon Muskkal (Forrás: Sándor-palota/Bartos Gyula)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.