Ez a magyar Nobel-díj egy világrengető nagy eredmény + videó

Karikó Katalintól nagyon sokat lehet tanulni, elsősorban a szerénységet – hívta fel a figyelmet Kollár Lajos, a Professzorok Batthyány Körének elnöke a Hír TV műsorában.

Forrás: HÍR TV2023. 10. 02. 21:48
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kollár Lajos emlékeztetett: Karikó Katalint nagyon sokan gáncsolták, a Szegedi Tudományegyetemről elbocsátották, ugyanakkor végig kitartott azon az úton, amiben hitt, és végig is csinálta. 

A magyarok számára ez egy óriási történet

– tette hozzá. 

A Professzorok Batthyány Körének elnöke óriási üzenetnek nevezte Karikó Katalin sikertörténetét a kutató nők számára, hogy akarattal, kitartással nagyon messzire el lehet jutni.

Ez egy világrengető nagy eredmény és a magyaroknak egy elképesztő dicsőség, ezt így kell kezelni […], ezt nagyon meg kell becsülni

– hangsúlyozta a műsorban Kollár Lajos.

Borítókép: Hír TV

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.