Alföldi már megint retteg

Alföldi kicsit szomorú is, hiszen jól tudja, hiába vár.

2023. 11. 20. 13:43
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Alföldi már megint retteg. Vár valamire. Egyenesen sóvárog azért, hogy jöjjön végre valaki, és szedje össze, vigye már el, kínozza meg, mert így közel negyedszázados rettegése kezd üres ripacskodássá válni. Ez pedig hogy néz ki egy ilyen tehetséges színész-rendező pedigréjén. Alföldi kicsit szomorú is, hiszen jól tudja, hiába vár. Mint ahogy nem érdekelte a kutyát sem rettegése az elmúlt huszonöt évben, és nem szedték össze, nem vitték el, nem kínozták, úgy most sem fogja ezt tenni vele senki. Sebaj Robi, a teljesítési igazoláson nem kell majd feltüntetni, igazat rettegtél-e vagy rémhíreket terjesztettél, a fizetséged meglesz. De vigyázz, mert elszámolnod neked is a Jóisten előtt kell majd!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.