Szürreális videó! Perjés Gábor hosszas menekülés után is csak azt hajtogatta: Nem nyilatkozom! + videó

Hatalmas sajtóérdeklődés kísérte a II. kerület lakossági fórumát csütörtökön este, hiszen ahogyan várható volt, megjelent a helyszínen Karácsony Gergely pénzhordó embere, Perjés Gábor is.

2023. 11. 23. 19:13
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint kiderült, Karácsony Gergely jogi főtanácsadója, Tordai Csaba után Perjés Gábornál is házkutatást tartottak a 99 Mozgalom gyanús pénzügyeivel összefüggésben. 

A II. kerületi párbeszédes képviselőt csütörtökön este szerette volna kérdezni több újságíró is az ügyről, a politikus azonban csupán azt hajtogatta, hogy nem nyilatkozik. 

A Magyar Nemzet többek között azt szerette volna megtudni, hogy mit foglaltak le nála a NAV munkatársai, bemutatta-e az adománygyűjtő ládát a hatóságoknak és kik írták alá azokat a jegyzőkönyveket, amelyeket a hatóságok lefoglalhattak. A korábban beszédes Perjés Gábor mostanra azonban úgy tűnik, némasági fogadalmat tett.

Borítókép: Perjés Gábor (Forrás: Videa.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.