Újabb köztéri vécét foglaltak el a hajléktalanok Budapesten + videó

Fetrengő hajléktalanok fogadták azt a járókelőt, aki a köztéri vécét szerette volna használni.

2023. 12. 03. 13:49
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fetrengő hajléktalanok fogadták azt a járókelőt, aki a köztéri vécét szerette volna használni az Infoparkban. Az esetről videót is készült a TikTok nevű közösségi oldalra, a felvétel már az egész országot bejárta.

Mint már arról a Magyar Nemzet is beszámolt, sokszor kriminális állapotok uralkodnak a köztéri vécékben Budapesten. Az eddig legtöbbször működésképtelen Blaha Lujza téri vécé új funkciót tölt be: ide hordják a kuncsaftjaikat a prostituáltak, ráadásul fényes nappal. 

A közvécé − amellyel Karácsony Gergely szelfizett −, átadása óta gyakorlatilag naponta elromlik, és jól láthatóan nem nagyon takarítja a főváros. Ennek fényében nem meglepő, hogy a teljes felújításon áteső Blaha Lujza teret is kisajátították a hajléktalanok, így nemcsak a mosdó, de a tér többi része is piszkos. Visszatérő probléma az is, hogy a tér felújításának részeként átadott közvécé folyton elromlik, holott még egy éve sincs, hogy átadták.

Borítókép: A vécét elfoglaló hajléktalanok az Infoparkban (Forrás: TikTok)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.