Itt az újabb Soros-jelentés

Már Sorosék is elismerik, hogy jobboldali fordulat várható az Európai Parlamentben.

2024. 01. 27. 11:53
null
Forrás: Borítókép: Soros György és fia (Forrás: Facebook)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fidesz Facebook-oldalán közzétett videó szerint a Soros Györgyhöz köthető European Council on Foreign Lations a héten kiadott egy átfogó közvélemény-kutatást, amely szerint jobboldali fordulat várható az Európai Parlamentben. 

A sorosisták most aggódnak, hogy bizonyos politikák lassulni fognak az unióban, mert azokat a jobboldal újra fogja gondolni. Ilyen például az erőszakos zöldítés a mezőgazdaságban, ami miatt most Európa-szerte tüntetnek a gazdák. Emellett a függetlennek tűnő kutatók attól is tartanak, hogy az Ukrajnának szánt támogatás és Ukrajna uniós csatlakozási folyamata lelassul. Tehát attól félnek, hogy egyre többen fogják lassan kiszámolni, valójában mindez mennyibe kerülne az európai embereknek.

– mondta a videóban Varga Judit egykori igazságügy-miniszter, majd hozzátette, ezek a csoportok attól is tartanak, hogy a baloldal által indított jogállamisági eljárások megakadnak, vagyis nem lesz több vegzálás, nem tudják tovább zsarolni a szuverén államokat. 

A dokumentum végkövetkeztetése szerint a júniusi szavazás eredménye olyan lavinát indíthat el bizonyos országokban, amely a keményvonalas szuverenista pártok, tehát az erős nemzetek erős Európájáért küzdő pártok folyamatos előretöréséhez vezethet majd például Ausztriában, Németországban és Franciaországban is. 

Borítókép: Soros György és fia (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.