Különös üzenetet küldött Diana hercegné a magyar alteregójának

Álmában látogatta meg.

Forrás: Beol2024. 01. 15. 16:48
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több nemzetközi ügynökség is hivatalos Diana-hasonmássá választotta a Gyulán élő Képli Barbarát néhány hónappal ezelőtt – adta hírül a Beol.  

A magyar lányt akkor döbbentették rá hasonlóságra, amikor egy vonaton utazott hazafelé, és a fülkében egy hölgy azt mondta neki, szerinte nagy a hasonlóság kettejük között. 

 – Érdekes módon ezt követően többen is felhívták a figyelmem a hasonlóságra, és ezután döntöttem el, hogy valamit lépnem kellene – fogalmazott Barbi, majd ezt erősítette meg egy elég különös álom is. 

– Egy éjjel álmomban Diana hercegné rezidenciáján vagy palotájának egyik szobájában jártam. Egy asztalnál ültünk, ő bal oldalamon. Beszélgettünk, majd megfogta a kezem és annyit mondott, hogy „Képes vagy rá!” – fejtegette Barbara. 

Az események aztán lépésre késztették Barbi édesanyját, aki több külföldi ügynökségnek is elküldte a lánya fényképeit, illetve önéletrajzát, amelyek ki is választották, így már hivatalosan is Diana-hasonmás, amely felkéréseket hozhat majd a magyar Diana számára, különböző rendezvényekre, jótékonysági programokra, születésnapokra, partikra invitálhatják meg. 

Elmondta azt is, az egyik ügynökség hívását pont a jövő hétre várja, hogy megbeszéljék a további részleteket, Barbi ugyanis szeretne majd énekelni is az érdeklődőknek, ugyanis gyermekkora óta foglalkozik énekléssel. 

Borítókép: A magyar Diana hercegné (Fotó: Beol)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.