Leárazták a brutálisan meggyilkolt orvos röszkei kastélyát, de így sem kell senkinek

Lehet, hogy szellemek lakják a palotát?

Forrás: Délmagyar2024. 01. 15. 14:42
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár évek óta árulják a 2006 nyarán brutális rablógyilkosság áldozatává vált Kulin bán, vagyis Bacskulin József milliomos szegedi-vajdasági szemész röszkei kastélyát, valahogy senki nem akarja a magáénak tudni az ingatlant. Volt már 50 és 120 millió forint is, most épp potom százmillió forintért adják a vízparti épületet – írja a Délmagyar.

A Kulin bánként ismert magyar–német–spanyol állampolgárságú férfi kiváló szaruhártya-specialistának számított, a németországi Rüsselsheimben létesített egy magán szemklinikát, ezzel megalapozva gazdagságát. Bacskulin 79 éves korában, 2006 júniusában brutális rablógyilkosság áldozata lett. La Palma-i villájában ölte meg egy szerb és egy német férfi. Ötven késszúrással végeztek vele, elvágták a nyakát, a koponyáját pedig kalapáccsal törték be.

A röszkei kastélyt, amely az övé volt, 2020 októberében hirdették meg először, tizenkét évig tartó örökösödési huzavona után. Ekkor 50 millió forintért hirdették meg, azóta volt 120 millió forint is az ára, most pedig potom 99 millió forintért árulják az 500 négyzetméteres, háromszintes, saját vízparttal rendelkező telken álló kastélyt. Érdekességképp megjegyzik, hiába a fényűző külső, fura módon senki nem veszi meg, pedig Röszkén nem ez a legdrágább eladó ingatlan. 

Borítókép: A kastély (Fotó: Délmagyar/Kuklis István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.