Lángolt egy csarnok Fehérgyarmaton

Öt vízsugárral határolták körül a tüzet.

2024. 02. 27. 16:41
Gyál, 2023. március 28. Lángokban áll egy hulladékfeldolgozó telep Gyálon 2023. március 28-án. Papírbálák gyulladtak ki, és az így keletkezett tûz átterjedt egy csarnok jellegû tárolóépületre, illetve egy betonsílóra, melyben feldolgozásra váró mûanyagdarálékot tartottak. Több ezer négyzetméteres terület áll lángokban. MTI/Mihádák Zoltán Fotó: Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kigyulladt egy ezerhatszáz négyzetméteres csarnok a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Fehérgyarmaton kedd délután – közölte a katasztrófavédelem.

A helyi hivatásos tűzoltók mellett a mátészalkai és a nyírbátori hivatásos tűzoltókat riasztották az esethez, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínre tart.

A tüzet az egységek öt vízsugárral körülhatárolták,

majd este közölték, hogy sikerült eloltani a tüzet.

A kigyulladt épületben faanyagokat és gépeket tároltak. Az oltás során több gázpalackot vittek ki a csarnokból.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.