Magyar Péter ezért hallgat arról, hogy küldene-e magyar katonákat a háborúba

Milyen tízéves az, akinek Demszky Gábor van az ágya felett? – tette fel a kérdést Menczer Tamás.

2024. 04. 15. 23:08
Menczer Tamás
Forrás: Hír TV
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Magyar Péter elment abba a Spinoza-házba, abba a baloldali klubba, ahová szoktak járni ezek a derék hősök a hitelesítő pecsétért – mondta Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a Hír TV-ben. Úgy folytatta: a baloldali ügyvéd Rangos Katalinnak nyilatkozott, és elmondta, hogy tízévesen Demszky Gábor képe volt az ágya felett. – Milyen tízéves az, akinek Demszky Gábor feje van az ágya felett? – kérdezte Menczer Tamás. Hozzátette: egy csinos hölgy vagy egy futballista érthető, de milyen figura az ilyen?

A kommunikációs igazgató felidézte: Magyar Péter elmondta, hogy liberális, ugyanúgy lenézi az embereket, mint Márki-Zay Péter, de ami mindennél fontosabb, az a hódmezővásárhelyi polgármesterhez hasonló háborúpártisága. Márki-Zay Péter kijelentette, ha a NATO megy, ő katonákat küldene a háborúba, és most pont azt lehet látni, hogy a NATO óriási lépéseket tesz a konfliktus felé.

Magyar Péter olyan bejegyzést tett közzé, amelyben egy szót nem írt arról, hogy azonnali tűzszünetet és békét akar, valamint hogy nem küldene katonákat és fegyvereket a háborúba.

Arról viszont írt, hogy a magyar álláspont nem lényeges, ilyet csak egy dollárbaloldali, háborúpárti politikus mond, mert ezzel ellentétben a magyar álláspont lényeges, és el kell mondani, hogy Magyarország nem megy bele a háborúba, nem küld katonákat, illetve fegyvereket, hanem hazánk megőrzi a békét. Erről szól a június 9-i választás – fogalmazott Menczer Tamás.

A kommunikációs igazgató kitért arra is, hogy külföldi befolyásra és külföldi irányításra következtetett abból, hogy titkosszolgálati hátterű párt a TISZA, továbbá abból is, amit Magyar Péter barátnője elmondott a finanszírozásról. – Aztán ott volt ez a derék Láng Balázs nevű úr, aki megjelent Gyurcsányéknál, a szocialistáknál, mindenhol. Most külföldön van, majd elmondta, hogy hazajött, és elhozta a fél világot. Vajon melyik felét a világnak? – tette fel a kérdést Menczer Tamás.

Borítókép: Menczer Tamás (Forrás: Hír TV)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.