Menczer Tamás: Az eredményeink világosak, de azokat most meg is kell védeni + videó

A kormánypártok új kommunikációs igazgatója felhívta a figyelmet a baloldalon feltűnő új szereplőkre, politikai kalandorokra, árulókra, feleségüket rettegésben tartó figurákra is.

2024. 04. 04. 12:42
MENCZER Tamás
Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A mi politikai közösségünk a legsikeresebb és legerősebb egész Európában – jelentette ki Facebook-oldalára feltöltött videójában a Fidesz–KDNP politikai kommunikációs igazgatója. Menczer Tamás aláhúzta: a sikereiket nem ajándékba kapták, megdolgoztak értük. Az eredmények okaként azt nevezte meg, hogy szerinte Orbán Viktor miniszterelnök és a magyar kormány volt az, aki az elmúlt 13 évben mindig elsőként a leggyorsabban ismerte fel a válságokat, a kihívásokat és helyes válaszokat adott. 

– Mi mondtuk azt, hogy Ukrajnában háború helyett béke kell, a csatatéren nincs megoldás, ott csak halottak vannak. Azonnali tűzszünetre és béketárgyalásokra van szükség. Mi mondtuk azt is, hogy a bevándorlás veszélyes, a bevándorlás terror, bűnözés, bűncselekményeket, párhuzamos társadalmat jelent, tehát a bevándorlást nem megszervezni kell, hanem megállítani, és Magyarországot meg fogjuk őrizni magyar országnak – sorolta egyebek mellett az elért eredményeket a politikus. 

Menczer Tamás úgy véli ezek ugyan világosak, de most meg is kell védeni őket. Rámutatott: a baloldal vezére továbbra is Gyurcsány, aki egyszer már tönkretette ezt az országot. 

Ráadásul a baloldalon feltűntek új szereplők, politikai kalandorok, árulók, feleségüket rettegésben tartó figurák

– utalt Magyar Péterre a politikus. – Választáshoz közeledünk, a közösségünk erős, a munkát el fogjuk végezni, a harcot felemelt fejjel, egyenes háttal meg fogjuk vívni, és ha együtt vagyunk, a közösségünk erejének köszönhetően meg is fogjuk nyerni – fogalmazott.

Borítókép: Menczer Tamás (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.