Vitézy Dávid meglepő kijelentést tett, elárulta, kire szavazott legutóbb

Nem biztos, hogy kitalálná, kit támogatott 2019-ben az LMP mostani jelöltje.

2024. 04. 04. 20:39
Forrás: FB/Vitézy Dávid
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Annak ellenére, hogy Karácsony Gergelyre szavaztam, és bizalmat adtam ennek a városvezetésnek, úgy érzem, hogy nem élnek azzal a felhatalmazással, amit kaptak, nem abba az irányba kormányozzák ezt a várost, és nem azzal a lendülettel, ahogy kellene – jelentette ki az Index mai podcastműsorában Vitézy Dávid. Az LMP főpolgármester-jelöltje egyébként elmondta, hogy már 2019-ben is megkeresték azzal, hogy induljon a főpolgármesteri címért, sőt még 2014-ben is volt, aki arra próbálta rávenni, hogy hívja ki Tarlós Istvánt, akivel akkoriban már megromlott a viszonya, és a BKK vezérigazgatói székéből is távoznia kellett. 

Vitézy sokat beszélt a műsorban egykori főnökéről, Tarlósról, de a Fidesz és a közlekedési államtitkári munkája is szóba került. A főpolgármester-jelölt azt hangoztatta, hogy Budapest-párti akar lenni, és nem országos ügyeket szeretne a zászlajára tűzni, ha megválasztják. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.