Tragédia miatt függesztették fel az egyik hazai fesztivált

Hajnalban az egyik szórakozóhelyen egy fiatal férfi rosszul lett és meghalt.

Forrás: Tények, Délmagyar2024. 08. 04. 17:43
Budapest, 2019. november 15.
A lengyel Baasch együttes koncertje a Budapest Showcase Hub (BuSH) elnevezésû könnyûzenei fesztiválon a fõvárosi Instantban 2019. november 14-én. A kelet-európai régió könnyûzenei színterének legfrissebb elõadóit bemutató BuSH-t idén november 13-tól 15-ig tartják a fõváros népszerû szórakozóhelyein.
MTI/Mónus Márton
Fotó: MTI/Mónus Márton
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Idén is teltházas buli volt a hétvégén a Körös-toroki napok (KTN) Csongrádban, a programokat azonban egy tragédia árnyékolta be vasárnap – írja a Tények. A portál tudósítójának egy szemtanú elmesélte, hogy hajnalban az egyik szórakozóhelyen, tőlük közel 50 méterre a pult előtt összeesett egy fiatal férfi. Azonnal többen a segítségére siettek, köztük a biztonságiak is. A mentők gyorsan a helyszínre értek és 

közel egy órán keresztül próbálták újraéleszteni a fiatal férfit, de a szemtanú szerint meghalt.

A rendőrség lezárta a területet, ahova még nyomozók is érkeztek. A bulit beszüntették és a szórakozókat pedig hazaküldték. A rendőrség tájékoztatása szerint eljárásban vizsgálják az eset körülményeit.

Az eset után vasárnap délután megszólalt a KTN szervezője is. A szervező közösségi oldalán megosztott közleményükben megerősítették, hogy augusztus 3-án, a KTN zárónapján egy férfi rosszul lett a fesztiválon, ezt észlelve a biztonsági szolgálat személyzete és a helyszínen lévő mentőszolgálat megkezdték a férfi újjáélesztését, de már nem tudtak segíteni rajta. Ezt követően úgy döntöttek, hogy kegyeleti okokból leállítják a rendezvényt – írja a Délmagyar.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Mónus Márton)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.