Felbecsülhetetlen a pénz, ami itt most elúszik – magyar zenész mulatóját mosta el az árvíz

A helyet jelenleg csak kenuval tudják megközelíteni.

Forrás: BorsOnline2024. 09. 19. 13:50
Árvíz - Az áradó Duna Budapestnél Fotó: MTI/Balogh Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közvetlenül a pesti rakparton, vagyis ártéren áll a Nyári Kálmán Mulató, amelyet éppen teljesen eláztat az áradó Duna – írja a BorsOnline. A portálnak megszólalt a tulajdonos is, Nyári Kálmán azt mondja, a helyet jelenleg csak kenuval tudják megközelíteni, ugyanis a víz másfél méter magasan elöntötte. 

Fotó: BorsOnline/Facebook

Hozzáfűzte, ahogy lehetett, felkészültek, hiszen tudták, hogy mire számíthatnak, így megpróbálták menteni azt, ami menthető. Egyelőre meg sem próbálja számszerűsíteni az anyagi kárt, azt azonban nagyon jól tudja, hogy kártérítésre nem számíthat.

Hogy mennyi pénz úszik most el a Dunán, azt nagyon nehéz lenne megmondani, de magam léptékében nézve biztosan felbecsülhetetlen 

– fogalmazott és elmondta azt is, hogy a biztosító sem fizet, hiszen ártéren áll a mulató, ami azt jelenti, hogy vízkárra nem is lehetett biztosítani. Megjegyezte, alig három hónappal ezelőtt teljesen felújították a mulatót, amit most kezdhetnek előröl. Jelenlegi számításai szerint decemberben nyithatnak újra, de erre most nem kötne fogadást – mondta egy keserű nevetés kíséretében a zenész. 

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.