Szentkirályi Magyarnak: Péter, arra kérlek, hogy ne használd az árvízvédelmet a politikai haszonszerzésre!

Alaptalanul vádaskodik.

2024. 09. 18. 9:38
Magyar Péter
Forrás: Magyar Péter Facebook
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Péter, arra kérlek, hogy ne használd az árvízvédelmet a politikai haszonszerzésed következő epizódjaként – kezdte új Facebook-videóját Szentkirályi Alexandra.

– Nyilván te is látod, hogy mindenki kint van a gátakon, akinek ott dolga van, sőt több ezer önkéntes is segíti a munkát. A vízügy és a katasztrófavédelem szakemberei, a tűzoltók, a katonák, a rendőrök és az önkéntesek is mind együtt dolgoznak – mondta a politikus.

– Pont őket támadod azzal, hogy azt a látszatot kelted, mintha gond lenne a védekezéssel.

– hívta fel a figyelmet, majd feltette a jogos kérdéseket: 

Szerinted hogy kerültek a töltésekre a zsákok? Ki vitte oda a sok ezer köbméter töltőhomokot? Ki biztosítja a védműveken dolgozó munkagépeket?

– Ne támadd azokat az embereket, akik éjjel-nappal a gátakon dolgoznak, ne ásd alá a védekezésbe vetett hitét az embereknek. Most annak van itt az ideje, hogy politikai hangulatkeltés helyett mind együtt dolgozzunk az árvíz ellen – zárta Szentkirályi Alexandra.

Borítókép: Magyar Péter (Forrás: Facebook/Magyar Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.