Többször is megütötte Magyar Péter, egy lány szoknyája alá pedig be akart nézni – állítja az a férfi, akit a hírek szerint inzultált a Tisza Párt elnöke + videó

Megszólalt a Magyar Nemzetnek Magyar Péter áldozata. A férfi szerint nemcsak a Tisza Párt elnöke, hanem Radnai Márk alelnök is inzultálta őt a nyáron az Ötkert nevű szórakozóhelyen.

2024. 09. 10. 13:19
Peter Magyar, chairman of the Hungarian opposition Tisza party (Photo by Arpad Kurucz)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Botrányosan viselkedett az Ötkert nevű szórakozóhelyen Magyar Péter, a nyáron többek között erről szóltak a hírek.  A Mandiner is beszámolt arról, hogy egy átmulatott éjszakán a Tisza Párt elnöke összeszólalkozott egy férfival, aki másokhoz hasonló módon felvételeket készített a politikusról. 

A portál szerint Magyar meglehetősen kihívóan táncolt több lánnyal is, volt, aki előtt leguggolt és a lábai között is átcsúszott.

Magyar Péter beperelte a cikk miatt a Mandinert. Az elmondottakat megerősítette lapunknak Magyar Péter áldozata is, akit állítása szerint többször is megütött a pártelnök, elvette a telefonját és a Dunába dobta.

A sajtóper tárgyalásán Magyar Péter több alkalommal is megjegyzéseket tett, emiatt a bíró kénytelen volt többször rendreutasítani. A politikus áldozata, a neve elhallgatását kérő férfi azt mondta a Magyar Nemzetnek, hogy Magyar Péter táncolás közben nemcsak leguggolt fiatal lányok előtt, hanem szerinte be is akart nézni az egyik lány szoknyája alá. Miután pedig felvételeket készített, a politikus elvette tőle a telefonját. Ezt követően – elmondása alapján – Magyaron kívül a Tisza Párt alelnöke, Radnai Márk is inzultálta őt, folyamatosan videózta annak ellenére, hogy nem közszereplő. 

Magyar Péter pedig az összeszólalkozás közben meg is ütötte.

Nem is egyszer, hanem többször is. Végül pedig a láthatóan alkoholos befolyás alatt lévő politikus bedobta a telefont a Dunába. A készülék vízálló volt, ezért maradhattak meg a felvételek. Az áldozat szerint az eset során Magyar Péter folyamatosan agresszívan viselkedett vele, végül a biztonsági személyzetnek kellett kivezetni a politikust a szórakozóhelyről.

A témáról bővebben is beszámolunk a Hír TV Célpont című műsorában pénteken 17 óra 50 perctől.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.