Most lehet dönteni arról, ki érdemli a kétmilliós díjat a legkiemelkedőbb magyar teljesítményért

Elindult a közönségszavazás a Highlights of Hungary díjakért.

2024. 10. 04. 12:27
TELEGDY Dániel Márton
Fotó: Vasvári Tamás
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Október elsejétől a közönség dönthet arról, hogy a 25 idei jelölt közül kik kapják meg a Highlights of Hungary díjakat és az ezzel járó két-kétmillió forintos pénzjutalmat. A Highlights of Hungary 2013 óta minden évben olyan kiváló magyar egyéneket és közösségeket mutat be, akik kiemelkedőt alkottak saját területükön. A jelöltek széles skálán mozognak: zenészek, orvosok, pékek, tanárok, applikációk fejlesztői és hagyományőrzők is versenyeznek a díjakért.

A jelöltek kiválasztását neves nagykövetek végezték: Almási Kitti, Borbás Marcsi, Gyurta Dániel, Lackfi János és T. Danny. Több mint hatszáz ajánlásból állították össze a huszonöt jelöltet, akik között olyan inspiráló történetek találhatók, mint a Bethesda Mesetér projekt, a CanSatLAB, és a Zsigmond Malom Panzió tulajdonosai.

A szavazás a www.highlightsofhungary.hu oldalon érhető el, ahol a jelöltek kisfilmjei is megtekinthetők. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Vasvári Tamás)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.