A baloldal tagadni próbálja az oltásellenes kampányt, de az internet nem felejt

Gyurcsány Ferenc a kormányt vádolja a járvány áldozataiért – miközben oltásellenességével valójában a baloldal állt a vírus pártjára.

Magyar Nemzet
2021. 04. 08. 13:01
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Miközben a baloldal a kormányt vádolja a járvány áldozataiért, a baloldaltól számos olyan nyilatkozatot lehet fellelni, amely egyértelművé teszi: oltásellenes kampányukkal közvetlenül is emberéleteket veszélyeztettek. Erre mutat rá az Alapjogokért Központ új videója is:

– Én vitatkozom azzal, hogy bármelyik oltás jobb, mint a betegség – mondta korábban az ATV-ben Komáromi Zoltán, a DK-s önkormányzatok által közpénzekkel kitömött háziorvos, ami csak egyetlen nyilatkozat a sok közül. Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ vezetője összegyűjtött több tucat, ehhez hasonló otromba kiszólást, amelyeket ide kattintva olvashatnak el. Ezekből az olvasó maga is el tudja dönteni, hogy valóban oltásellenes-e az ellenzék, vagy ezt csak mi találtuk ki.

Ami esetleg az előző összeállításból kimaradt, azt pedig ide kattintva tekinthetik meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.