Az elmúlt tíz év legnagyobb álhírkampányának lehettünk tanúi

A magyar kormány nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára, Kovács Zoltán interjút adott az amerikai konzervatív Breitbart News hírportál brit változatának, a Breitbart Londonnak – hívja rá fel a figyelmet a politikus a közösségi oldalán.

Forrás: facebook.com/zoltanspox, Origo2020. 05. 17. 13:38
null
Forrás: facebook.com/zoltanspox
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kovács Zoltán a londoni Breitbartnak nyilatkozva elmondta, hogy az elmúlt tíz év legnagyobb Magyarországgal kapcsolatos álhírkampányának lehettünk tanúi a koronavírus-törvény kapcsán.

A kormány erőfeszítései ellenére, ennek a politikai paletta szinte minden szegmensében volt, aki bedőlt, mi több, a politikai haszonszerzés érdekében rájátszott.

A törvénynek is köszönhetően a magyarországi védekezés az egyik legsikeresebb az Európai Unión belül is. Ennek köszönhetően a törvény adta különleges jogköröket május végén vissza tudjuk adni az Országgyűlésnek – hangsúlyozta az államtitkár.

Kovács Zoltán kiemelte: reméli, hogy akiknek a világjárvány kellős közepén volt idejük és energiájuk arra, hogy a parlament felfüggesztésével, a sajtószabadság (sokadik) bedarálásával, és hasonló, minden alapot nélkülöző feltételezésekkel gyanúsítsák a magyar kormányzati apparátust, most lesz érkezésük bocsánatot kérni Magyarországtól, a kormánytól és mindenekelőtt a magyar emberektől!

Az Orbán Viktort a járvány diktatúraépítésre való kihasználásával vádolóknak pedig talán illene egy extra kört futni a miniszterelnöknél is – fűzte hozzá.

Kovács Zoltán felhívta rá a figyelmet: mostanra mindenki tisztán láthatja, hogy az Országgyűlést nem függesztették fel, a különleges intézkedések a járvány kezelésére korlátozódtak, és az Alaptörvény biztosította, hogy csak korlátozott ideig maradhasson fenn ez az állapot.

A magyar demokrácia és jogállamiság köszönik szépen, jól vannak! – nyomatékosította álláspontját a kormány nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.