Fidesz: Gyurcsány és a szocialisták agyonadóztatták a béreket

Gyurcsány Ferenc és a szocialisták 2010 előtt agyonadóztatták a munkát, a béreket, az adóemelésekkel és a rossz gazdaságpolitikával pedig egymillió embert tettek munkanélkülivé és gátolták a béremelkedést – mondta a Fidesz-frakció szóvivője kedden Budapesten újságíróknak.

Forrás: MTI2019. 02. 05. 16:06
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Halász János hangsúlyozta: ma aki dolgozik, előreléphet, a bérek folyamatosan emelkednek, a minimálbér 2010 óta több mint a duplájára nőtt.

Megjegyezte: a szocialisták nyolc éve alatt a minimálbér nem emelkedett annyit, mint a Fidesz-kormányzás első négy évében.

Ha az ellenzéken múlna, most sem lenne ilyen ütemű minimálbér-emelés, az ellenzéki pártok ugyanis kezdettől támadják a kormány gazdaságpolitikáját – fogalmazott a Fidesz frakció-szóvivője.

Halász Jánostól megkérdezték, milyen büntetésre számíthatnak ellenzéki képviselők a tavaly december 12-i botrányos parlamenti ülésnap miatt.

A politikus azt válaszolta: a házbizottság csütörtökön ülésezik, akkor fogják megismerni az erre vonatkozó javaslatot, de az egyértelmű, hogy az ellenzéki képviselők „nagyon komoly büntetést érdemelnek” a történtekért.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.